06 / 05 / 2024

Geberit duş fiyatları

Geberit duş fiyatları

Geliştirdiği özel ve güzel duvar süzgeci ile hem zemin duşlardaki zemin giderlerine yeni bir alternatif kazandıran Geberit, aynı zamanda duşlara da modern bir dokunuş kazandırıyor.

Konut fiyatları dolar bazında gıdım gıdım aşağı gidiyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar konut birim fiyatlarının gıdım gıdım aşağı gittiğini söyledi.

Altında geri vites! Düşüyor! Altın almak isteyenler harekete geçin! 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2359 dolara geriledi. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğdu. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

İstanbul'da konut fiyatları geriliyor mu? Ev alacaklar dikkat!

Son yıllarda hızla yükselen satılık ve kiralık konut fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ev alacaklar fiyatların düşmesini bekliyor. Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından "Reel konut fiyat artışında İstanbul hızla geriliyor" dedi.

Konut fiyatlarında artış hızı geriliyor mu? Vatandaşlar 'Öyle değil' dedi!

Konut fiyatlarında reel artış hızı geriliyor. Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut birim fiyatları şişiriliyor mu? Ortalama konut birim fiyatı 15 gr altın oldu...

Celal Erdoğdu @CelalErdogdu, sosyal medya platformu X' den yaptığı paylaşım ile altın bazında konut fiyatlarının 13 yıllık ortalamaya yaklaşmasına 1 gr kaldı. Şu an ortalama konut birim fiyatı 15 gr altın oldu. Buna göre, 13 yıllık ortalama 14 gram altın/m². Yani Türkiye'de ortalama  1 m² konut = 16

Konut fiyatlarında reel artış hızı düşüyor! Gerçekten öyle mi? Vatandaşlar ne diyor?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamasında konut fiyatlarında reel artış hızı gerilemeye devam ettiğini belirtti. İşte Erdoğdu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Duş alınca en zevk alınan şey saç kurutmak fön çekmek. E saç kurutma makineniz ne kadar kuvvetliyse saçlarınız o kadar hacme kavuşur. Powertec saç kurutma makinesi ile size destek olmak istedik.  Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Altını olanlara adeta soğuk duş! Bu fiyatları görenin ağzı tam bir karış açık kaldı! İşte 15 Ocak 2023 altın fiyatları!

Altını olanlara adeta soğuk duş... Bu fiyatları görenin ağzı tam bir karış açık kaldı... İşte 15 Ocak 2023 altın fiyatları...

Konut fiyatlarında kolaylık bekleyen vatandaşa soğuk duş!

Sıfır konutlar için düşük faiz kampanyası beklenirken ikinci el konutlar için bir kampanya iddiası ortaya atıldı. Ev fiyatlarında kısa süre içinde %10'un üzerinde artış oldu.

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi! Tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi... Bu hafta itibarıyla tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Geberit duş fiyatları Haberi

Geberit duş fiyatları

Geberit, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle fonksiyonel çözümler sunmaya devam ediyor. Geberit, sahip olduğu birbirinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları ile banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarıyor; üstelik ekipmanları görünmez kılıyor. Geberit duvar süzgeci ile hemzemin duşlar için gider, zeminden duvarın içine taşınıyor. Ürünün bu özellikle tüm su temini ve drenaj tek bir düzlemde toplanıyor. 


Paslanmaz çelikten yapılmış kapağı ile banyolara tarz katan Geberit duvar süzgeci, banyonuzun şıklığını ortaya çıkarıyor; parlak krom, beyaz veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel dokunuşlar katıyor. Elle çıkarılabilen kapağının arkasında yer alan saç gideri rahatlıkla sökülüp kolay temizlik imkanı sağlıyor. 


Yeriniz ister küçük ister büyük olsun, Geberit’in sunduğu fonksiyonel duvar süzgeci sayesinde banyonuz...