02 / 05 / 2024

geberit monolith banyo

geberit monolith banyo

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız? Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor.

Banyonuzda bir sanat eseri: Geberit Monolith!

Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlarıyla yaşam kalitesini yükselten Geberit, son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı bir tasarıma sahip olan Geberit Monolith ile birleştiriyor.

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Geberit: Küçük banyonuzun yeni ilham perisi!

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Geberit Türkiye bayileriyle buluştu Kıbrıs'ta buluştu!

Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Geberit, Sigma70 ve Sigma80 ile banyoları teknolojiyle buluşturuyor!

Banyonuzda fark yaratmak için sadece mobilya değiştirmek yetmez. Fonksiyonelliği ve tasarımlarıyla banyolarda fark yaratan Geberit, Sigma70 ve Sigma80 kumanda kapakları sayesinde banyoları teknoloji ile buluşturuyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

geberit monolith banyo Haberi

geberit monolith banyo

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız?  Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor. 


Banyo tasarımına yeni bir anlayış getiren Geberit Monolith rezervuar ve lavabo modülleri fonksiyonellik ve modern tasarımı bir araya getiriyor. Evin en özel alanlarından biri olan banyolarda konforu hedefleyen Geberit, kısa sürede sizi yepyeni bir banyoya kavuşturacak akıllı öneriler sunuyor. 


Rahatlık, konfor, tasarım ve uzun yıllar kullanılabilecek bir banyo… Banyoda aradığınız ne olursa olsun size farklı ve yaşayan öneriler sunan Geberit, tadilata gerek kalmadan kısa sürede banyolarınızı yenilemeniz için öneriler sunuyor. 


Cam kapağın arkasına entegre edilmiş rezervuar sistemi ile estetik ve modern bir görünüm sunan Geberit Monolith, seramik rezervuarlara bir alternatif sunarak...