05 / 05 / 2024

Geberit Sigma80 kullananları

Geberit Sigma80 kullananları

Geberit Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor. Geberit Sigma gömme rezervuarlar ile uyumlu Sigma80 kumanda kapağı, hem şık hem de hijyenik bir deşarj imkanı sunuyor.

İBB'den İstanbullulara ücretsiz ulaşım müjdesi! Toplu taşıma kullananlar dikkat! Kullanılan bakiye geri yüklenecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni kampanya ile indirimli ulaşım uygulamasından faydalanacak kesimlere bir yenisini ekledi. İstanbulkart kullananlar için geçerli olacak yeni kampanyanın detayları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Konut kredilerinde kişi başına ortalama bakiye 200 bin TL! Kredi kullananlar ne diyor?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından konut kredileri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Peki konut kredisi kullananlar neler diyor? İşte gelen yorumlar...

Xiaomi'den kara haber! Bu telefonları kullananlar yandı!

Xiaomi'den kara haber... Bu telefonları kullananlar yandı... 27 Ağustos 2023 güncel Xiaomi EOS listesi...

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Bu telefonları kullananlar dikkat! Artık tarih oluyorlar...

Şirketler, sürümleri ara yüzlerine entegre etmek için zaman harcarken, eski cihazlar için yazılım desteği sona ermeye devam ediyor. Bu telefonları kullananlar acilen buraya baksın! Artık tarih oluyorlar...

WhatsApp kullananlar dikkat! Bütün bilgileriniz tehlikede! Acele edin hemen bakın!

WhatsApp kullananlar hemen buraya baksın! Gelen bilgilere göre içinde 20 milyon Türk hesabın da olduğu yarım milyar WhatsApp kullanıcısının bilgileri çalındı.

İstanbulkart kullananlar dikkat! İBB indirim yaptı

İstanbul'da yaşayan ve her gün İstanbulkart kullananlar için İBB bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya 1 ay sürecek. İşte marmaray, metrobüs, metro, fünikiler, teleferik, tramvay, Şehir Hatları, Turyol'da kullanabileceğiniz ücretsiz toplu taşım indirim hakkı.

Kredi kartı kullananlar dikkat! BDDK'dan flaş açıklama!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kredi kartına yapılan taksit süreleri ile ilgili yeni düzenlemeye gitti. Altın alımında kredi kartına taksit sayısı 6 ay yerine artık 3 ay yapılacak. 120 bin TL ve altında olan taşıt alımlarında kredi vadesi 60 aydan 48 aya düşürüldü.

Çin'de kripto para kullananlar tutuklandı!

Çin hükümeti kripto para kullanarak kara para akladıkları belirlenen 1100 kişiyi tutukladıklarını açıkladı.

Kredi kartı kullananlar dikkat! Limit artırıldı!

Temassız ödemelerde işlem limiti artırıldı. Pandemi sürecinde yaygın olarak kullanılan temassız kartlar, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Maaşlarını değil portföylerini kullananlar konut alabiliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs krizi sonrasında ekonomik toparlanma küresel çapta eşitsiz bir biçimde ilerliyor. Uzmanlara göre zenginle fakir arasındaki makasın iyice açılmasından sonra maaş geliriyle ev sahibi olabilmek eski bir hayal olarak kalabilir.

Kredi kartı kullananlar dikkat! 1 Mayıs'ta başlıyor!

Milyonlarca kredi kartı kullanıcısını yakından ilgilendiren haber bugün geldi. Nakit çekimi 500 lirayı, harcaması ise 1.250 lirayı geçmeyen kartlar için kimlik tespiti ve bilgi verme şartı kalktı...

Kredi kartı kullananlar dikkat! O paralar geri alınabilir!

Kredi kartlarından alınan komisyondan dolayı çok şikayet aldıklarını belirten Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay; “Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki kredi kartından komisyon almak kesinlikle yasal değil.” dedi.

Geberit Sigma80 kullananları Haberi

Geberit Sigma80 kullananları


Banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin tercihi Geberit, IF tasarım ödüllü kumanda kapağı Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor. 


IF tasarım ödüllü Geberit Sigma80 kumanda kapağı çift kademeli deşarj sistemiyle büyük veya küçük ışığın önüne yaklaştırılan elin dalgası ile deşarj sürecini başlatıyor.  Geberit Sigma gömme rezervuarlar ile uyumlu Sigma80 kumanda kapağı, hem şık hem de hijyenik bir deşarj imkanı sunuyor. 


Banyoların da kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenler Geberit Sigma80 kumanda kapağını tercih ediyor. Siyah ve aynalı cam olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği sunuyor. Sigma80 kumanda kapağı iki farklı boyda basma düğmesi yerine, iki farklı boyda ışıklı alana sahip. Farklı zevklere de hitap eden mavi, yeşil, turkuaz, lila ve turuncu ışık seçenekleri banyolara kıskanılası güzellikler...