17 / 05 / 2024

Geberit Türkiye ürünlerinde yenilik

Geberit Türkiye ürünlerinde yenilik

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Hızlı tüketim ürünlerinin cirosu yüzde 94 büyüdü!

Yüksek enflasyon ve dünyadaki düşüş trendine rağmen Türkiye'de artan gıda fiyatları özellikle hızlı tüketim ürünlerinde ciroları büyüttü. Aynı zamanda gıda alışverişleri de perakendede hacmi büyüttü.

Gözü Türkiye'ye diktiler! Dünya devleri yatırım yapacak

2023 yılının ilk günlerinde yatırımcılar boya firmalarına yöneldi. Türkiye'den bir çok boya firması satın alan yatırımcılar şimdi de izmir'e gelme planları yapıyorlar 

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Türkiye rüzgar enerjisi santralinde Avrupa liginde!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, "Türkiye, geçen yıl bin 387 megavatlık santralin işletmeye alınmasıyla birlikte Avrupa'da en fazla rüzgar kapasitesini devreye alan üçüncü ülke oldu." dedi.

Kazım Yücel: Türkiye çürük binalardan kurtulmalı!

MHP Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel:"Meydana gelen acı olaylardan sonra Türkiye'nin artık riskli yapıları, değişmesi gereken binaları değişmemiz ile alakalı gündem maddeleri ve bu sorunların giderilmesiyle alakalı konular geliyor." dedi.

Geberit Türkiye bayileriyle buluştu Kıbrıs'ta buluştu!

Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu.

Arzum'da tüm ürünlerde 90 gün içinde para iade garantisi!

Arzum, tüm ürünlerinde 90 gün içinde para iade kampanyası başlattı. Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan 90 gün içinde para iade kampanyası 26 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Türkiye rüzgar enerjisi alanında dünyanın merkezi olacak!

Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliği (TÜREB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, Türkiye'de rüzgâr türbini ve teknik ekipmanların yapımında son yıllarda artış olduğunu söyledi.

Mustafa Serdar Ataseven: Türkiye, rüzgarda üretim üssü haline gelebilir!

TÜREB Yönetim Kurulu Başkanı Ataseven, "Türkiye, rüzgarda üretim üssü haline gelebilir. Yerli ve yabancı yatırımcıların rüzgara ilgisi büyük" açıklamasını yaptı.

Türkiye, Arap yatırımcı için rüştünü ispat etti!

Körfez ülkelerini hedefleyen Beyttürk, 2016 sonuna kadar 3.500 konut satışa sunacak. Barman "Seçim sonuçları planlarımızı değiştirmez. Arapların nezdinde Türkiye rüştünü ispat etti" dedi.

Geberit Türkiye 2015 yıl sonu yüzde 27 büyümeyi hedefliyor!

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Pekcan Grup tüm ürünlerinde 36 ay taksit yapıyor!

Ev dekorasyonu ve yapı malzemeleri konusunda müşterilerine ihtiyaç duydukları her şeyi geniş bir çeşitlilikle sunan Pekcan Grup, tüm ürünlerinde masrafsız, kredi kartsız, kefilsiz olarak 36 ay taksit imkanı sunuyor.

Türkiye rüzgarda 17 ülkenin bölgesel merkez üssü olacak!

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

Geberit Türkiye ürünlerinde yenilik Haberi

Geberit Türkiye ürünlerinde yenilik

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor. Büyümenin merkezine sürdürülebilirliği koyduklarını belirten Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu, her yıl çevre konusunda yapılan verimlilik çalışmalarını yüzde 5 artırmayı hedeflediklerini belirtti. Geberit'in, 2009 2013 yılları arasında dünyada 2 milyar metreküp su tasarrufu sağladığı bilgisini veren Kazazoğlu, "Yeşü Lojistik" politikasıyla da lojistik merkezinin lokasyonunu ve sevkiyat planlamalarının revize edildiğini söyledi. Sürdürülebilirliğin yanı sıra inovatif ürünleriyle de Türkiye'de iddialı olduklarını kaydeden Kazazoğlu, "Türkiye'de rekabet gün geçtikçe artmaya başladı. Türkiye fiyat hassasiyeti açısından çok zor bir pazar. Hem rakip fazla hem de fiyat çok ön planda. Biz de pazarın ihtiyaçları doğrultusunda farklı fiyat aralıklarında ürün...