05 / 05 / 2024

Gebze 11. Akademi lisesi yapımı

Gebze 11. Akademi lisesi yapımı

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Milli Elektrikli Tren seferlere başladı; 11 durakta hizmet verecek

Adapazarı-Gebze arasında 11 durakta hizmet verecek ve günde 5 sefer yapacak olan Milli Elektrikli Tren ilk kez saat 20.10’da Adapazarı’ndan harekete ederek ilk yolcularını taşıdı. Garın çevresindeki vatandaşlar milli treninin ilk ticari seferini cep telefonlarıyla  kaydetti.  İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Gebze Emlak Konutları'ndaki 11 cadde dükkanına 9 milyon TL'lik teklif!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile ihaleye çıktı. İhale sonucunda 11 adet bağımsız bölüme 9 milyon 21 bin TL'lik teklif geldi.

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yapılacak...

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 449 Ada 49 parselde bulunan binayı akademi liseye dönüştürüyor.

Darıca'da 11,2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gebze 2. Satış Memurluğu, Kocaeli İl, Darıca'da yer alan 522 metrekarelik arsayı 11 milyon 159 bin 180 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Gebze Belediyesi'nden 11.7 milyon TL'ye satılık 9 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı tarafından Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan 9 dükkan ihale ile satılıyor. İhale 27 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gebze’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Gebze'de hayata geçirilecek olan gençlik merkezi 11 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Gebze Akademi Lise açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi hizmete açıldı

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Gebze Emlak Konut 3.etap kura çekimi bugün!

Gebze Emlak Konut 3.etap kura çekimi bugün yapılacak. Projenin kurası saat 11:00'da Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

Gebze 11. Akademi lisesi yapımı Haberi

Gebze 11. Akademi lisesi yapımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 11. Akademi Lisesi’nin yapım çalışmalarında sona gelindi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; tüm imalatların tamamlandığı bina yakın zamanda Gebze’nin gençlerine hizmet verecek.

Bina dışı ve içerisindeki tüm imalatlar Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. 5 bin metrekare alanı ile akademi liseye dönüşen bina da kabul süresinin bitiminden sonra temizlik çalışmaları yapılacak. Binaya daha sonra eğitim ve diğer etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi için malzeme temini sağlanacak.

10 katlı binada 14 derslik  

Gebze’ye yapılan ikinci Akademi Lise, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde hizmet verecek. 5 bin metrekarelik bina, 2 bodrum, zemin kat, asma kat, 6 normal kat ve çatı katı olmak üzere 10 kattan oluşuyor. Eğitim verecek olan Akademi Lise...