12 / 05 / 2024

gebze 2 yüzme havuzu olimpik tesis

gebze 2 yüzme havuzu olimpik tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Devlet Malzeme Ofisi 2 yılda 4.5 milyon TL kira ödedi!

Devlet Malzeme Ofisi (DMO), İstanbul’un göbeğinde bulunan mülkünü bir üniversiteye devretti ve Gebze’de “kiracı” oldu. 2 yılda 4 milyon 472 bin TL kira ödedi.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Kocaeli Çayırova'ya olimpik yüzme havuzu inşa ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için çalışmalara başladı. 2 bin 628 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı, bin 979 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi 2 yıl erken tamamlanacak!

Yıldırım: "Proje fiilen başlayalı 3 yıl oldu ama 2 yılımız daha var tamamen bitmesi için. Aslında sözleşmede öngörülen bitirme zamanı 7 yıl. Dolayısıyla 2 yıl erken, yani 5 yılda projeyi tamamlamış olacağız. Bu da bir başka rekor olacak" dedi.

Kepez'de açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi Antalya'ya tam olimpik yüzme havuzundan sonra açık yüzme havuzu da kazandırıyor. İhale bedeli 2 milyon 077 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Antalya Kepez'de açık yüzme havuzu inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi Antalya’ya tam olimpik yüzme havuzundan sonra açık yüzme havuzu da kazandırıyor. İhale bedeli 2 milyon 077 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu bugün açılıyor!

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

OSB'lerdeki parsellerin bedelsiz tahsisi 2 yıl uzatıldı!

Bakanlar Kurulu, Organize Sanayi Bölgelerindeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisine ilişkin süreyi 2 yıl uzattı.Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

OSB'lerde parsellerin bedelsiz tahsisi 2 yıl daha uzatıldı!

Organize sanayi bölgelerindeki parsellerin tamamen ya da kısmen bedelsiz olarak tahsisine ilişkin sürenin 2 yıl daha uzatılması kararı bugün 29322 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ankara barajları 2 yıllık su ihtiyacını karşılayacak kadar dolu!

Sonbahar ve kış yağışlarının ardından Ankara barajları doldu. Başkan Gökçek kentin 2 yıllık su ihtiyacını karşılayacak 673 milyon 21 bin metreküp su rezervi oluştuğunu söyledi

DKY İnşaat'tan 2 yılda 10 proje!

'DKY Kartal' projesinin büyük ilgi gördüğünü belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gelecek 2 yılda 10 projeyi hayata geçirerek 3 milyarlık yatırım gerçekleştireceklerini söyledi.

gebze 2 yüzme havuzu olimpik tesis Haberi

gebze 2 yüzme havuzu olimpik tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Toplam kapalı inşaat alanı 11 bin 850 metrekare olan tesiste olimpik, ısınma ve çocuk olmak üzere iki ayrı havuz yer alacak. Tesis bodrum ve zemin olmak üzere iki kattan meydana gelecek. 


750 seyirci kapasiteli


 Soyunma odaları, sauna, masaj, fitness center, teknik merkezler ve ısınma salonu gibi bölümlerin yer aldığı Olimpik Yüzme Havuzu’nun birinci katında danışma, bilet satışı, büfe, ofis, seyirci fuayesi, kafeterya ve mutfak yer alacak. Tesisin havuz ve tribün çatısı çelik çatı olup, üzeri kenetli sistem trapezoidal kaplama şeklinde düzenleniyor. Tesisin içinde bir adet 2 metre derinliğinde 25x50 ölçülerinde olimpik havuz, 1.60 metre derinliğinde 16x25 ölçülerinde ısınma havuzu ve 4.50x11.00 ebadında bir de çocuk havuzu bulunacak. Tesisin...