03 / 05 / 2024

gebze Ahmet Pembegüllü Caddesi

gebze Ahmet Pembegüllü Caddesi

Gebze ’ye duble yol yapılıyor. Ulaşımında alternatif güzergâh oluşturmak için genişletilen Ahmet Pembegüllü Caddesi bulvar haline getiriliyor. Caddenin tamamlanmasıyla Gebze ulaşımında alternatif bir güzergah oluşacak.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Ahmet Esat Ural Sudan’da inşaat işine başladı!

Gebze Belediyesi çalışanlarından biri olan ve belediye şirketlerinin eski yöneticisi olan Ahmet Esat Ural, Sudan’da inşaat işine başladı. Ural, Sudan'da fabrika inşa edecek.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü gerçekleştirdi...

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı ne zaman bitecek?

CHP Niğde Milletvekili ve KİT komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer, Gebze-Halkalı Banliyö Hattı projesindeki çalışmaları meclis gündemine taşıdı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, soru önergesine yanıt verdi.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Haydarpaşa'nın kesintisiz ulaşımı için tarih verdi. İnşaatı hızlanan Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattının 2018'in sonunda açılacağını belirtti.

Turkcell Gebze Veri Merkezi hizmete açıldı!

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı. Veri merkezinin açılış konuşmasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptı. Arslan, Turkcell ailesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gebze Bilişim Vadisi Projesi ikinci kez durduruldu!

Mimar Kentbilimci Prof Ahmet Vefik Alp’in ödüllü binalarını dinamitle patlatan Bakan Fikri Işık’ın Gebze Bilişim Vadisi Projesi İdare Mahkemesi tarafından iki kez durduruldu.

Gebze Ahmet Penbegüllü Caddesi yenilendi!

Kocaeli Gebze bölgesinde ulaşım ağlarını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Penbegüllü Caddesi ’ni de yenileyerek hizmete soktu. Cadde D-100 Karayolu ve terminal arasında alternatif bağlantı sağlıyor.

Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Beylikbağı’nda yapımını tamamladığı kültür merkezine Gebze’nin eski belediye başkanlarından merhum Ahmet Penbegüllü’nün adı verildi. Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi tanıtım programıyla hizmete açıldı...

Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi 23 Ağustos'ta açılıyor!

Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, 23 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te düzenlenecek tanıtım programının ardından hizmete girecek. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılacak.

Gebze’ye duble yol yapılıyor!

Gebze ’ye duble yol yapılıyor. Ulaşımında alternatif güzergâh oluşturmak için genişletilen Ahmet Pembegüllü Caddesi bulvar haline getiriliyor. Caddenin tamamlanmasıyla Gebze ulaşımında alternatif bir güzergah oluşacak.

gebze Ahmet Pembegüllü Caddesi Haberi

gebze Ahmet Pembegüllü Caddesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye bir bulvar daha kazandırıyor. Ulaşımında alternatif güzergâh oluşturmak için genişletilen Ahmet Pembegüllü Caddesi bulvar haline getiriliyor. Caddenin tamamlanmasıyla Gebze ulaşımında alternatif bir güzergah oluşacak. Cadde D-100 ve terminal arasında önemli bir geçiş ağı oluşturacak.



ALTYAPIDAN SONRA ASFALT


Caddede süren çalışmalar kapsamında muhtemel çaplarda yağmur suyun direnaj hattı döşendi. Caddenin ilk 575 metrelik bölümünde 3 çarpı 3 metre ebadında kutu menfez imalatı yapıldı. İkinci 600 metre ile 2 bin 800 metre arası asfalt altı malzeme serimi yapıldı. İlk bin 600 metrelik bölümde ise kazı çalışmaları devam ediyor. Altyapı işlerinin tamamlanmasının ardından parke bordür ve asfalt çalışmalarına geçilecek.


YENİ GÜZERGAH


Gebze Terminali’nden başlayarak TÜBİTAK arazisi boyunca uzanan yeni Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanan Ahmet Pembegüllü Caddesi, şehrin yeni bir güzergahı olacak....