06 / 05 / 2024

gebze aşıroğlu kavşak çalışması

gebze aşıroğlu kavşak çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, D-100 Karayolu’nun Gebze geçişinde Aşıroğlu ve Topçular mevkilerinde iki yeni kavşağın yatırım planına alındığını açıkladı....

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Tunç Şatıroğlu'ndan flaş dolar ve altın açıklaması: Senaryo beklediğim gibi ilerliyor!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan, rekor üstüne rekor kıran dolar ve altın ile ilgili flaş açıklama geldi.  Senaryo beklediğim gibi ilerliyor... İşte o açıklama!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

gebze aşıroğlu kavşak çalışması Haberi

gebze aşıroğlu kavşak çalışması


Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin 2023 vizyonu çerçevesinde hazırlanan Ulaşım Ana Planı kararlarının Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerini içine alan Gebze bölgesine yönelik paylaşımları düzenlenen bir toplantıyla açıkladı. Büyükşehir yöneticileri, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri, OSB yöneticileri ve ulaşım sektörünün temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlendi.


ŞEHRİN GELECEĞİNİ PLANLAMA


Düzenlenen bir sunum eşliğinde konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir yasasının Kocaeli’ye kazandırdığı en önemli imkanın devletin diğer kurumları ile birlikte şehrin bugününü ve geleceğini planlama, ortak projeler geliştirme fırsatı olduğunu dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, 2 yıldan fazla çalışarak Kocaeli’nin Çevre Düzen Planı ve Nazım İmar Planı’nı çıkardıklarını, bunun da Ulaşım Ana Planı’nın altlığını oluşturduğunu söyledi.




ESER VE HİZMET ÜRETİLDİ


Kocaeli Lojistik Ana Planı’nın...