03 / 05 / 2024

gebze atölye yıkım

gebze atölye yıkım

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde, Büyükşehir Yasası’ndan önce köy statüsünde olan Balçık Mahallesi’nde yeni düzenleme ile ’Ticari lojistik alan’ ilan edilen arazilerde faaliyet gösteren irili- ufaklı 90 fabrika atölye ve depo için yıkım kararı alındı.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Trabzon’da yıkım gün ağarınca ortaya çıktı!

Trabzon'da dün meydana gelen fırtınanın zararı gün ağarınca ortaya çıktı. Bölgede bulunan evlerin çatıları sökülürken, Araklı'da ise bir evin yıkımı gerçekleşti.

Küçükçekmece'de ilginç bina yıkımı!

İstanbul'da yaşanan 5,8’lik depremde hasar gören Küçükçekmece'deki bir binanın yıkım çalışmalarına çatısına çıkarılan küçük bir iş makinesi ile başlandı...

Pendik'te asbeste rağmen yıkım ısrarı!

Pendik’te YTONG fabrikasının ‘millet bahçesi’ için yıkımı sürüyor. Fabrikanın çatısında bulunan malzemelerde kanser yapıcı asbest yer alırken, yıkımın önlem alınmadan yapıldığı kaydediliyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

Düzce SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor!

Yıllardır atıl vaziyette bulunan SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor. Yıkım çalışmalarının ardından 20 dönüm arazide ortaokul kampüsü yapılması planlanıyor.

Yıkım İşlemleri ile Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı!

inşaat ve yıkıntı atıklarının çevre ve insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermeyecek şekilde yönetimine ve kontrolüne ilişkin çalışmaların veriminin ve etkinliğinin arttırılmasını sağlamak için “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” hazır

Muş'ta metruk evlerin yıkımı durdu!

Muş merkeze bağlı Muratgören köyünde yaşayanlar, çatısındaki leylek yuvaları zarar görmesin diye metruk evlerin yıkımını durdurdular. 

AKM'nin çatısı yıkılıyor!

Yıkım çalışmaları başlayanAtatürk Kültür Merkezi'nin çatı kısmında yıkım çalışması yapılıyor...

gebze atölye yıkım Haberi

gebze atölye yıkım

Kendi tapulu arazilerinde olmasına rağmen işyerleri Kaçak görülen ve şu anda 1000’den fazla kişinin çalıştığı tesislerin sahipleri kendilerine tebligat bile yapılmadığını öne sürerken, yıllardan bu yana vergi mükellefi olduklarını, vergi ödediklerini, üretim yapıp, işçi çalıştırdıklarını vurgularken, "Belediye, yıllar önce buraya su verdi, yol yaptı elektrik getirildi. Şimdi kaçak diye yıkım kararı alınıyor" diyerek tepki gösterdi.


Gebze’de 300’e yakın benzer tesisin bulunduğu Pelitli Bölgesi’nde olduğu gibi Balçık Bölgesi’nde, daha önce tarım alanı görünen araziler üzerinde birçok fabrika ve atölye faaliyet gösteriyor. Pelitli Bölgesi’nde yeni imar uygulaması ile burasının imara açılması ardından 300 kadar fabrika ve atölye için yıkım kararı alınıp bazılarının yıktırılması ardından, bu kez Balçık Bölgesi’nin ’Ticari lojistik alan’ ilan edilmesi ile sahiplerinin arazileri üzerinde kurulan depo ve tesislerin yıktırılması...