03 / 05 / 2024

gebze belediyesi istasyon mahallesi bilim merkezi açılışı

gebze belediyesi istasyon mahallesi bilim merkezi açılışı

Gebze Belediyesi’ nin önemli yatırımları arasında yer alan İstasyon Mahallesi Bilim Sanat Merkezi’nin temeli protokol ve bölge sakinlerinin katılımıyla atıldı. Bilim merkezinin hızla tamamlanması hedefleniyor...

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gebze-Darıca Metro Hattı yaklaşık 15,6 kilometre uzunluğunda çift hat sistem olmak üzere, 12 istasyon, bir depo sahasından oluşuyor" dedi ve hattın 2023'te açılmasının planlandığını belirtti.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin blokları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’ni de tamamlıyor....

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

gebze belediyesi istasyon mahallesi bilim merkezi açılışı Haberi

gebze belediyesi istasyon mahallesi bilim merkezi açılışı


Gebze Belediyesi’nin önemli yatırımları arasında yer alan İstasyon Mahallesi Bilim Sanat Merkezi’nin temeli protokol ve bölge sakinlerinin katılımıyla atıldı.


Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Tören öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün beş yıl önceki Gebze ile bugünkü Gebze arasında çok büyük fark var. Gebze değişiyor, Gebze gelişiyor sloganıyla başlattığımız değişim hamlesi semerelerini vermeye başladı ve Gebze’de gerçekten kısa süre içinde büyük bir değişim yaşandı” dedi.


Başkan Köşker’in ardından törene katılan konuklara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gebze’nin dünü ile bugünü arasında büyük farklar var. Yapılan yatırımlar ve hizmetlerle...