03 / 05 / 2024

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icra

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icra

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışa çıktı!

Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından fabrika binaları depo ve müştemilatları vasıflı taşınmazlar satışa sunuluyor. Taşınmazların muhammen bedeli 138 milyon 33 bin 363 TL.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Gebze CBS Boya Fabrikası yeniden icradan satışta!

Gebze 2. İcra Dairesi, Kocaeli İli Gebze İlçesi'nde yer alan CBS Boya Fabrikası'nı yeniden satışa çıkardı. Gebze CBS Boya Fabrikası'nın satış bedeli 138 milyon 33 bin 363,25 TL olarak belirlendi.

Gebze CBS Boya Fabrikası icradan satılıyor!

Gebze 2. İcra Dairesi, Kocaeli İli Gebze İlçesi'nde yer alan CBS Boya Fabrikası'nı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 132 milyon 859 bin 840 TL olarak belirlendi.

Gebze Kapalı Spor Salonu restore ediliyor!

Gebze Kapalı Spor Salonu yeniden düzenleniyor. Başta ana koridorlar, sporcuların ve hakemlerin soyunma odaları, duş kabinleri, tuvaletler, lavabolar, ambarlar ile binanın iç yüzeyinde sıva ve boya çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Filli Boya yeni ürün ve ambalajlarını tanıttı!

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

ÇBS Grubu'nun 5 şirketi için iflas kararı verildi!

Türkiye’nin en büyük boya üreticisisiyken mali zorluğa düşen ÇBS Grubu’nun, iflas erteleme talebi ile gittiği mahkemeden karar çıktı. Gruba bağlı 5 şirket için ‘iflas’ kararı verilirken, 6 şirket için ise daha önce verilentedbir talepleri kaldırıldı.

ÇBS İzoguard, 500 bayi için kolları sıvadı!

BOYA alanında 60 yıllık bir deneyime sahip olan ÇBS ile Erkut Holding' in 2010 yılındaki güç birliğinden doğan ÇBS İzoguard markası bayilik çalışmalarına hız verdi.

ÇBS İzoguard, 5 yılda 350 bayilik verecek!

Boya alanında 60 yıllık bir deneyime sahip olan ÇBS ile Erkut Holding'in 2010 yılındaki güç birliğinden doğan ÇBS İzoguard markası bayilik çalışmalarına hız verdi. ÇBS İzoguard, 5 yılda 350 bayilik verecek...

Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya'dan ayrıldı!

ÇBS Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya Genel Müdürü Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya' dan ayrıldı.

ÇBS Boya'nın iletişim danışmanlığını Avantgarde İletişim aldı!

ÇBS Boya' nın iletişim danışmanlığını Avantgarde İletişim aldı. Türkiye’nin sektöründe lider olmayı hedefleyen markalarına hizmet veren Avantgarde İletişim Danışmanlığı müşteri portföyün ü genişletmeye devam ediyor...

ÇBS Boya iflas erteleme davası 11 Şubat'a ertelendi!

ÇBS Boya Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya iflas erteleme davası 11 Şubat'a ertelendi...

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icra Haberi

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icra

Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü; Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası'nı icradan satışa sunuyor. ÇBS Boya Fabrikası 185 milyon 397 bin 544 TL bedelle icradan satılıyor. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi.

Gebze İlçesi, Çayırova (Cumhuriyet) Mahallesi, D 100 Karayoluna paralel kuzey Yan Yoluna cepheli, ÇBS Oto Boyaları San. ve Tic. A.Ş. isimli fabrika 2016 ve 2017 yıllarında da icradan satışa sunulmuştu.

TAŞINMAZLARIN ÖZELLİKLERİ:
Taşınmazlar, Gebze İlçesi, Çayırova (Cumhuriyet) Mahallesi, D 100 Karayoluna paralel kuzey Yan Yoluna cepheli, ÇBS Oto Boyaları San. ve Tic. A.Ş. isimli fabrikanın dış kapı numarası ‘7 olan yerdir. Parseller üzerindeki fabrika binaları, tesis, makine ve teçhizatlarda yapılan incelemelerde ve Fen Bilirkişinin krokisine...