01 / 05 / 2024

Gebze Fatih Devlet Hastanesi inceleme

Gebze Fatih Devlet Hastanesi inceleme

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı bitme aşamasına gelen 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne inlemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

Devlet Malzeme Ofisi 2 yılda 4.5 milyon TL kira ödedi!

Devlet Malzeme Ofisi (DMO), İstanbul’un göbeğinde bulunan mülkünü bir üniversiteye devretti ve Gebze’de “kiracı” oldu. 2 yılda 4 milyon 472 bin TL kira ödedi.

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 2 ay içinde açılacak!

6 yıldır tamamlanmayı bekleyen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sona geldi. Dev hastanenin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Pınarhisar Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasında!

Kırklareli Sağlık Müdürü Fatih Selvi, Pınarhisar Devlet Hastanesi için yaptırılan yeni binanın tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Gebze'deki Fatih Hastanesi ne zaman bitecek?

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze'deki Fatih Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirileceğine ve hizmet veren birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi'nin açılışı Nisan'da!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı devam eden Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyarette Başhekim Alpay, Yaman’a çalışmaların iyi bir şekilde devam ettiğini ve Nisan ayında hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 28 Şubat'ta açılacak!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Haşan Soba, Fatih Devlet hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalışmaların uzaması nedeniyle Gebze kamuoyunda tartışılan Hastane ile ilgili bilgilendirme de bulunan Soba, 28 Şubat 2017'de hastanenin hizmete açılacağını söyledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı bitme aşamasına gelen 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne inlemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş gözaltına alındı!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve birçok kişi tutuklandı.

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi’nin inşaatı ne durumda?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Güngör Arslan bugünkü yazısında Fatih Devlet Hastanesi inşaatının hala bitirilememesini eleştirdi. İşte Güngör Arslan'ın o yazısı...

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin inşaatında inceleme!

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, Akıllı Hastane projesinde yapılan 400 yatak hasta kapasiteli Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmalarla ilgili yüklenici firma yöneticilerinden inşaatın son durum hakkında bilgi aldı.

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi açıldı!

300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesini ziyaret eden Taşçı'ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve yardımcıları Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi inceleme Haberi

Gebze Fatih Devlet Hastanesi inceleme

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ile birlikte Gebze Devlet Hastanesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Yaman'ın ziyaretinde Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Hürcan Alpay'da hazır bulundu.


HASTANE İNŞAATINI İNCELEDİLER

Yaman ve beraberindekiler önce hastane inşaatını gezerek Proje Müdürü Zeki Kurtoğlu'ndan bilgiler aldı. 56 bin metrekare inşaat alanında devam eden çalışmaların yavaş yavaş sonuna yaklaşıldığı inşaatta 120 poliklinik odası, 12 ameliyathane, 90 yoğun bakım yatağı, 12 yataklı diyaliz ünitesi, kalp ve damar cerrahisi, nüklüer tıp servislerinin yer alacağı 11 katlı 5 blok bloktan oluşacak, bünyesinde 682 araçlık otopark alanı bulunacak.


BÜYÜK VE MODERN HASTANE

Hastane inşaatının ardından Fatih...