19 / 05 / 2024

Gebze Halkalı açılış tarihi

Gebze Halkalı açılış tarihi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul-Ankara YHT projesinin Mayıs ayı sonuna doğru açılacağını söylerken, Marmaray'ın devamı niteliğindeki Gebze-Halkalı arasındaki kesimin planlanan açılış tarihini açıkladı...

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi yarın açılıyor!

İstanbul'da yapımı bitirilen Pendik ve Halkalı millet bahçeleri yarın açılacak. Pendik ve Halkalı millet bahçelerinin açılışıyla İstanbul'daki millet bahçesi sayısı 9'a ulaşacak...

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı emlak fiyatlarını uçurdu!

76 kilometre uzunluğundaki Gebze-Halkalı tren hattı açıldı. Hat, konut fiyatlarını da etkiledi. İstasyon bulunan ilçelerde fiyatlar yüzde 100’ü aşan oranda artış gösterdi..

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı açıldı!

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu hat, saatte tek yönde 75 bin, gündeyse 1 milyon 700 bin yolcu taşıyacak'' dedi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı havadan görüntülendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın Kartal istasyonu drone ile görüntülendi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı 12 Mart’ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattının 12 Mart’ta hizmete açılacağını duyurdu.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Gebze Halkalı açılış tarihi Haberi

Gebze Halkalı açılış tarihi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen "Karaman Günleri" açılışının öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattının ne zaman açılacağının sorulması üzerine Elvan, şu an için tarih vermenin mümkün olmadığını, ancak bu ayın sonuna doğru açılışı yapmayı planladıklarını söyledi. Bakan Elvan, Ankara-İstanbul yüksek hızlı treninin fiyatı konusunda ise "Vatandaşımızı mağdur etmeyecek bir fiyat olacak" ifadesini kullandı.




Bakan Elvan, bugün bir haberde yer alan Gebze-Halkalı arasındaki kesimin 2016 yılında açılacağı yönündeki bilginin gerçeği yansıtmadığını belirterek, şunları kaydetti:


"Bizim hedefimiz 2015 yılında Gebze-Halkalı arasındaki Marmaray'ın devamı niteliğindeki projeyi tamamlamak. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir-iki istasyonda yer değişikliği olması nedeniyle aksaklık yaşandığı ifade edilebilir. Ancak bunlar bizler açısından problem teşkil etmiyor. 2015'in ikinci yarısında da Gebze-Halkalı arasındaki...