16 / 05 / 2024

Gebze ihale

Gebze ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı...

Gebze'de 5 milyon 797 bin 410 liraya ticaret alanı!

Gebze 2. İcra Dairesi tarafından bugünkü gazetede verilen ilana göre Gebze 2. İcra Dairesi Gebze'de yer alan 7 bin 729 metrekare ticaret alanını icradan satışa çıkarıyor...

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gebze'de ruhsatsız 573 bina yıkılacak!

Gebze Belediyesi tarafından ilçede yer alan ruhsatsız 573 binanın yıkılması için ihale düzenleniyor. 

Gebze-Darıca metro hattıyla ilgili 10 soru!

Gebze-Darıca metro hattı projesi ihale süreci ve tamamlanacağı tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Belediyesi'nden 5.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gebze Belediyesi, 3 mahalledeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların satış ihalesi 9 Ocak'ta gerçekleşecek..

Gebze'de 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) Mahallesi'ndeki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gebze Belediyesi'nden 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) mahallesinde yer alan müstakil parseli ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 

Gebze Belediyesi'nden 11.7 milyon TL'ye satılık 9 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı tarafından Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan 9 dükkan ihale ile satılıyor. İhale 27 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emlak Konut'tan 4 dev ihale!

Emlak Konut 2017 yılında 4 dev ihale yapacak. İstanbul'un Tuzla ve Zeytinburnu ilçelerinde, Kocaeli'nin ise Körfez ve Gebze ilçelerinde yeni proje yapacak firma 2017 yılında 1,8 milyar TL kar etmeyi hedefliyor.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap inşaat ihalesi 29 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. etap için çalışmalara devam ediyor. Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım için ihale tarihi belli oldu.

Reysaş GYO Gebze'de 5.5 milyon TL'lik ihale kazandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze'de 7 bin 172 metrekarelik yüzde 80 sanayi imarlı gayrimenkul için 5 milyon 555 bin TL+KDV teklif verdi. İhale Reysaş GYO'nun lehine sonuçlandı.

Gebze ihale Haberi

Gebze ihale

Gebze ve Dilovası köylerinde yapılacak yol bakım ve onarım çalışmaları için ihale yapıldı, ihaleye toplam yedi firma katıldı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak. 


YEDİ FİRMA KATILDI 

İhaleyi kazanan yüklenici firmayla sözleşmenin imzalanmasının ardından 240 günde yol bakım ve onarım işini tamamlaması isteniyor. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 737 bin 409 TL olarak belirlenen ihaleye yedi firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri ise şöyle; Ayhanlar Yol Asfalt 1 milyon 17 bin 550 TL, Çözüm Yapı 1 milyon 242 bin 900 TL, Simge Mat Asfalt 1 milyon 265...