18 / 05 / 2024

Gebze İzmit TEM otoyolu

Gebze İzmit TEM otoyolu

Kocaeli Valisi Ercan Topaca: Bakanlığımız tahmin ediyorum, bu iş planlamasıyla ilgili bir çalışma yapıyor. Önümüzdeki günlerde belki farklı bir programla bu çalışma yine yapılacak" dedi

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

İzmit ve Gebze'deki orman arazilerinin Büyükşehir'e devri mecliste!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit ve Gebze ilçesindeki orman arazilerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devri konusunu meclis gündemine taşıdı..

Gebze'ye metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit'teki şehitliği ziyaret etti. Işık, ziyaret sırasında Gebze'ye metro müjdesi verdi. Bakan, ''2018'in sonuna kadar metronun temelini atacağız'' diye konuştu.

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Şemsettin Ceyhan Eynerce Kavşağı’nı inceledi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Gebze-İzmir Otoyolu çed muafiyetine red!

ÇEHAV Erol Çiçek'in açtığı dava üzerine, Ankara 12'nci İdare Mahkemesi, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi'nin Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Gebze-İzmir Otoyolu projesi için acele kamulaştırma!

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gebze kentsel dönüşüm başvurularında ikinci sırada!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mayıs 2012 tarihinde çıkarttığı Kentsel Dönüşüm Yasasından yararlanmak için en çok başvurunun İzmit, ikinci ilçenin de Gebze olduğu açıklandı.

Gebze-İzmir Otoyolu projesinin 'en ağır' parçası yerleştiriliyor!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü'nün 2 bin 600 tonluk en büyük parçası "ağır kaldırma" yöntemiyle yerleştirilmeye başlandı.

TEM otoyolu 13-28 Haziran'da kapatılacak!

Otoyolun Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu, 13 - 28 Haziran arasında ulaşıma kapatılacak. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Gebze İzmit TEM otoyolu Haberi

Gebze İzmit TEM otoyolu


Kocaeli Valisi Ercan Topaca, TEM otoyolundaki yenileme çalışmasına ilişkin, "Bakanlığımız tahmin ediyorum, bu iş planlamasıyla ilgili bir çalışma yapıyor. Önümüzdeki günlerde belki farklı bir programla bu çalışma yine yapılacak. Zorunlu bir çalışma ama iş takvimi biraz daha kolaylaştırılacak, sürücülerimizi daha az etkileyecek bir planlama da beklediğimi ifade etmek istiyorum" dedi.


Topaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan çalışmanın zorunluluk arz ettiğini belirterek, vatandaşların akşam ve sabah saatlerinde trafikte yoğunluk yaşadığını söyledi.


Bu sıkıntıdan dolayı vatandaşlardan anlayış beklediklerini anlatan Topaca, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile dün bir temasımız oldu. Bakanlığımız tahmin ediyorum, bu iş planlamasıyla ilgili bir çalışma yapıyor. Önümüzdeki günlerde belki farklı bir programla bu çalışma yine yapılacak. Zorunlu bir çalışma ama iş takvimi biraz daha kolaylaştırılacak, sürücülerimizi daha az...