08 / 05 / 2024

gebze marka şehir

gebze marka şehir

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze Belediyesi'nin kentin dinamiklerine verdiği kahvaltıda konuştu. Işık taş ocaklarının ruhsatının uzatılmadığını ve bu alanların parka dönüşeceğini söyledi.

Gebze'deki taş ocakları kalkıyor!

Gebze'de vatandaşlarla bir araya gelen bakan Fikri Işık, ilçedeki taş ocaklarının kalkacağını, ruhsatların da yenilenmeyeceğini açıkladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze'yi 4 yıl içerisinde marka bir şehir yapacaklarını söyledi.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Konya marka şehir haline getirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

İzmit ve Gebze'deki orman arazilerinin Büyükşehir'e devri mecliste!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit ve Gebze ilçesindeki orman arazilerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devri konusunu meclis gündemine taşıdı..

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

gebze marka şehir Haberi

gebze marka şehir

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze'nin bilim ve teknoloji merkezi olarak anılacağını söyledi. Gebze Belediyesi'nin kenlin dinamiklerine yönelik olarak Kent Meydanı'nda düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuşan Bakan Işık. Gebze'ye dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Işık konuşmasına evlerinde daha mükellef bir kahvaltı edebilme olanağı varken belediyenin düzenlediği kahvaltıya katılan tüm konuklara teşekkür ederek başlayıp, "Sizlerle bir arada olmak enerjimize enerji katıyor" dedi. Türkiye'nin geride kalan 12 yılda. 12 yıl öncesiyle kıyaslanmayacak derecede geliştiğini kaydeden Işık, IMF'den para dilenen bir ülkeden IMF'e borç para veren bir ülke haline geldiğimizi, sağlıktaki dönüşümün ABD tarafından incelendiğim, dünyada pek çok üniversite tarafından konu edildiğini söyledi. 


BİLİŞİM VADİSİ'NE MAYIS AYINDA İNŞAATLAR BAŞLIYOR 


Eğitimde de önemli mesafeler alındığını belirtip Gebze hedeflerinin sınıf başına düşen öğrenci sayısını 30'un altma...