18 / 07 / 2024

Gebze Mollafenari saha

Gebze Mollafenari saha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı kalmanın spor yapmakla mümkün olacağı bilinciyle kenti spor sahalarıyla donatıyor. Halkın boş vakitlerinde spor yapmalarına imkan sağlayan spor sahaları günün her saati hizmet veriyor.

Gebze'ye 2B müjdesi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bürokratik sürecinin tamamlanarak saha çalışmalarının başlandığı 2B arazilerine ilişkin, “Bizlerde sizler kadar heyecanlıyız. Uzun bir süreçte sona yaklaşıyoruz. Kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz” dedi.

Gebze Mollafenari futbol sahasına kavuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar.

Gebze’ye 4 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinin kırsal kesimde yer alan Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor.

Gebze’nin üç mahallesine altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı

Gebze Cumaköy'e modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy’de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Gebze Mollafenari’ye yeni futbol sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı kalmanın spor yapmakla mümkün olacağı bilinciyle kenti spor sahalarıyla donatıyor. Halkın boş vakitlerinde spor yapmalarına imkan sağlayan spor sahaları günün her saati hizmet veriyor.

Emlak Konut Gebze 2. Etap projesinin değerini açıkladı! 110 milyon 169 bin lira!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gebze 2. Etap projesinin yıl sonu değerleme raporunu açıkladı

Alman İnşaat'tan Gökdeniz Konutları Gebze'de 110 bin TL'ye! Yüzde 75'i satıldı!

Kocaeli Gebze'de yükselen Gökdeniz Konutları'nda evlerin yüzde 75'i satıldı. Projede konutların fiyatları 110 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiyor

Fi-Yapı Fiyaka Gebze Evleri"nde 230 bin TL"ye 3+1!

Gebze Fiyaka Evleri projesinde satışı süren 3+1 dairelerin minimum fiyatı 230 bin lira olarak belirlendi

Fiyaka Gebze fiyat listesi! Yaşam başlıyor!

Gebze Tatlıkuyu"da inşa edilen Fiyaka Gebze projesinde teslimler bu ay itibariyle başlıyor. Projede minimum daire fiyatı 60 bin lira olarak belirlendi

Gebze'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Gebze 1. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Gebze ilçesi Tavşanlı köyünde bulunan tarlayı 4 milyon 365 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 14 şžubat 2012 Salı günü 14:00-14:05 saatleri arasında yapılacak

Fiyaka Gebze de teslimler başlıyor! 60 bin TL ye 1+1 daire!

Fiyaka Gebze projesinde B blokta yer alan 1+1 daireler 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

Gebze Emlak Konutları 2. Etap satışta 149 bin liraya 3+1!

818 konut ve 9 adet ticari üniteden meydana gelen Kocaeli Gebze Emlak Konut 2. Etap"ta ev satışları başladı

Gebze Mollafenari saha Haberi

Gebze Mollafenari saha



Vatandaşlar spor yaparken günün stresini de atma imkanı buluyor. Büyükşehir Belediyesi bu sahalardan birini de Gebze Mollafenari Mahallesi’ne kazandıracak. Mahalleye futbol sahası inşa edilecek.


FİFA 1 STANDARTLARINDA


Tarım nüfusunun yanında sanayi nüfusuna da sahip mahallede yaklaşık 3 bin kişi yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi, Mollafenari’de yaşayan halkın spor ihtiyacını karşılamak için FİFA 1Star standartlarında modern bir futbol sahası yapacak. 48x96 metre ebatlarında yapılacak saha sentetik çim olacak. Sahanın bir bölümünde 400 kişilik çelik tribün yer alacak. Sahada gece maçlarının yapılabilmesi için aydınlatma olacak.

Kocaeli Büyükşehir...