04 / 05 / 2024

gebze Samanlı Tüneli

gebze Samanlı Tüneli

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yollan Dahil) Otoyol Projesi" kapsamında yapımı süren 3 bin 510'ar metre uzunluğundaki iki tüpten oluşan Samanlı Tüneli'nin, yüzde 50'sinin tamamlandığı bildirildi...

Gebze-İzmir Otoyolu'nun İznik çıkışı Mayıs sonu tamamlanacak!

Bakan Yıldırım, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolundaki güzergahta bulunan 3.5 kilometrelik Samanlı tünelinde incelemelerde bulundu. Yıldırım, otoyolun, mayıs sonu itibariyle İstanbul’dan köprü kesimi de dahil İznik çıkışına kadar açılmış olacağını söyledi.

Samanlı Tüneli’ne ’Orhangazi Tüneli’ adı verilsin!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki Türkiye’nin en büyük tüneli olan Samanlı Tüneli’ne “Orhangazi Tüneli” adının verilmesi gerektiğini söyledi.

Samanlı Tüneli tamamlandı!

Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli projesi olan Samanlı Tüneli tamamlandı. Tünel, Mart 2016'da hizmete açılacak.Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Samanlı Tüneli Mart 2016'da hizmete giriyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı. Türkiye’nin en uzun otoyol tüneli Samanlı'nın önümüzdeki yılın mart ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Orhangazi Samanlı Tüneli Mart 2016'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Orhangazi Samanlı Tüneli ışık görme töreni gerçekleşti!

Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Orhangazi Samanlı Tünelinin ışık görme törenine katıldı...

Orhangazi Samanlı Tüneli yarın açılıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamındaki Orhangazi Samanlı Tüneli 'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Tünel Başbakan Yardımcısı Arınç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan'ın katılımıyla yarın açılıyor.

Orhangazi Samanlı Tüneli'ndeki çalışmalarda sona gelindi!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ve ''Türkiye'nin en uzun tüneli'' unvanına sahip olacak Orhangazi Samanlı Tüneli'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Tünel pazartesi günü vurulacak son darbeyle gün ışığıyla buluşacak.

Samanlı Tüneli'nin yarısının inşası tamamlandı!

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yollan Dahil) Otoyol Projesi" kapsamında yapımı süren 3 bin 510'ar metre uzunluğundaki iki tüpten oluşan Samanlı Tüneli'nin, yüzde 50'sinin tamamlandığı bildirildi...

Gebze Gökdeniz Konutları'nda kiracısı hazır ev 700 TL taksitle!

Alman İnşaat tarafından Kocaeli Gebze Çayırova'da inşa edilen Gebze Gökdeniz Konutları projesinde yatırımcılar için kiracısı hazır evlere 700 TL taksitle sahip olunabiliyor

Gebze'de beş katlı binada yangın çıktı, maddi hasar var!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde beş katlı bir binada yangın çıktı

Gebze Fiyaka fiyat listesi! 60 bin liradan başlayan fiyatlarla!

1 Ağustos 2010 tarihinde Fi Yapı tarafından yapımına başlanan Gebze Fiyaka projesi, Gebze Tatlıkuyu mevkiinde yükseliyor. Projede teslimler devam ediyor

Fiyaka Gebze'de 60 bin TL'ye! Teslimler başlıyor!

Bu ay itibariyle konut teslimleri başlayan Fiyaka Gebze projesinde minimum daire fiyatı 60 bin lira olarak belirlendi. Gebze Tatlıkuyu'da yapılan projede 576 adet daire yer alıyor

gebze Samanlı Tüneli Haberi

gebze Samanlı Tüneli

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Yalova Valisi Esengül Civelek ve Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal ile ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla tünelin Orhangazi çıkışında düzenlenen yemekte, Türkiye adına tarihi bir anın yaşandığını, otoyol üzerindeki Samanlı Tüneli'nin yarısının tamamlandığını bildirdi.  Çalışmaları yerinde görmek, varsa ihtiyaçlarını gidermek için bir araya geldiklerini ifade eden Harput, şunları kaydetti: "Ülkemizin 6,3 milyar dolarlık en büyük otoyol projesi. 


İstanbul ile Bursa arası bir saate düşüyor. Yani İstanbul ile Bursa bütünleşiyor. İstanbul-İzmir arasını 2,5-3 saate indiriyor. Bu, muhteşem bir olaydır. Türkiye tarih yazmaya devam ediyor. İstanbul'un dünya başkenti olma yolunda hızla gelişmesini göz önüne alırsak bu yol bağlantısının bölgenin gelişmesi adına ekonomik ticari, turistik çok yönlü ne kadar etki edeceğini hepimiz görüyoruz." 


YATIRIM MALİYETİ 50 ÜLKENİN...