08 / 07 / 2024

gebze şehit komutanın adı caddeye verildi

gebze şehit komutanın adı caddeye verildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde oluşturulan yeni caddeye Muş'un Malazgirt ilçesinde şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı verildi.

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Eylül ayında 12,4 milyon lira hesaplara peş peşe yattı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 15 Temmuz şehit yakınları ve gazileri ile Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanların yakınları ve diğer hak sahipleri için eylül ayında 12,4 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı.

Bakanlık açıkladı: 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanıyor! Tören 11 Temmuz'da yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağına dikkat çekildi. İşte merak edilenler...

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

2023 yılı Aile Bakanlığı’ndan beklenen haber! Şehit yakınları ve gazilerin yüzü gülecek

6 aylık enflasyon oranının belli olmasıyla birlikte şehit yakını, gazi, memur, memur emeklisi ve normal emekli maaşları belli oldu. İşte detaylar...

Bakanlık resmen açıkladı! 602 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanacak! Hemen bu tarihe bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son dakika atama açıklaması geldi. Bakanlık kamuya 602 kişinin atamasını yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Şehit yakını ve gazilere müjde! O destekler bugün 1.400 TL zamla hesaplara yattı!

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı (TŞYGDV) tarafından, şartlı bağış kapsamındaki hak sahiplerine ödenen aylık tutar yükseltildi. İşte yeni şehit yakını ve gazilere ödenen aylık bağış tutarı...

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

Ramazan Bayramı öncesi 2000 lira ikramiye hesaplara yattı! Kontrol etmeyi sakın unutmayın

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala on binlerce şehit yakını ve gazinin hesaplarına 2000 lira bayram ikramiyesi yatırıldı.

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!

Türkiye genelinde konut projelerine hızla devam eden TOKİ, şehit ve gazi yakınları için çalışmalara başladı. Kurum, 5 bin aileyi ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

gebze şehit komutanın adı caddeye verildi Haberi

gebze şehit komutanın adı caddeye verildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde oluşturulan yeni caddeye Muş'un Malazgirt ilçesinde şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı verildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Muş'un Malazgirt ilçesinde şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın isminin Gebze'de bir caddeye verilmesini kararlaştırdı.


Büyükşehir Belediyesi Meclisi Salonu'nda yapılan meclis toplantısında, İnönü Mahallesi'nde oluşturulan caddeye "Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız" isminin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.


 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı konuşmada, şehit edilen Binbaşı Kulaksız'ı rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.


Komutanın cenaze töreninde acılı eşinin metanetle yaptığı konuşmanın kendisini çok etkilediğini, bu sırada gözyaşlarını tutamadığını ifade eden Karaosmanoğlu, "Şehidimizin eşiyle de telefonda görüştüm. Ailesine başsağlığı diledim. Rabbim milletimize böyle acılar yaşatmasın" diye konuştu.


Binbaşı Kulaksız, Malazgirt'te 27 Temmuz'da uğradığı silahlı saldırıda şehit olmuş, eşi Sibel Kulaksız...