05 / 05 / 2024

Gebze Tavşanlı Köprüsü

Gebze Tavşanlı Köprüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Gebze Tavşanlı’daki köprü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki dere üzerinden geçen köprü yenilendi. Proje kapsamında mevcut köprü yıkılarak 2 açıklıklı 10 metre genişliğinde 35 metre uzunluğunda betonarme köprü yapıldı.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ve çevresi kamulaştırılıyor!

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ile kelaynak kuşları ve ünlü fıstığı ile sayısız değerlere sahip ilçenin sembollerinden olan Birecik Kalesi’nin çevresinde kamulaştırma çalışmaları yapılıyor.

Yazlık fiyatları Osmangazi Köprüsü'yle uçacak!

Osmangazi Köprüsü, İstanbul İzmir arası mesafeyi 1.5 saat kısalttı. Gebze İstanbul Otoyolu’nun tamamlanmasıyla da iki şehir arası mesafe 3.5 saate inecek.

Osmangazi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün açılış törenine katıldı.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

İzmit Körfez Köprüsü Mayıs sonunda tamam!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfezi Köprüsü’nün bitiminde sona yaklaşıldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirilecek!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfezi Köprüsü’nün bitmesine çok az kaldı.Köprüsünün son tabliyelerinin birkaç gün içerisinde yerleştirilmesi planlanıyor.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi!

433 kilometrelik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağını oluşturan İzmit Körfezi Asma Köprüsü havadan görüntülendi. İşte dev projenin son görüntüleri...

Gebze Tavşanlı Köprüsü Haberi

Gebze Tavşanlı Köprüsü


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklif 1 milyon 39 bin TL ile Ahmet Karaburun tarafından verilirken, en düşük teklif 869 bin TL ile Ufuk Çınar Tasarım’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma iş tesliminden sonra 240 takvim günü içerisinde projeyi tamamlayacak.


KİRİŞLİ KÖPRÜ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında Dilovası Çerkeşli ve Demirciler Mahalleleri ile Gebze Tavşanlı Mahallesi arasında Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM OSB) araçlarının yoğun olarak kullandığı güzergah üzerinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan köprünün yenilemesi yapılacak. İhale kapsamında yapılacak köprü 34 metre uzunluğunda...