07 / 05 / 2024

gebze topçular kavşak çalışması

gebze topçular kavşak çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, D-100 Karayolu’nun Gebze geçişinde Aşıroğlu ve Topçular mevkilerinde iki yeni kavşağın yatırım planına alındığını açıkladı....

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Şırnak Cizre'de Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması projesi yapıldı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesince, "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" projesini hayata geçirdi.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Bingöl yeni terminale kavşak yapılacak!

Bingöl Belediyesi, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce zeminde yapılan etüt çalışmalarının ardından plan değişikliğine gitti. Meclis'te alınan kararla otobüs terminali önünde kavşak yapılacak.

Manisa Saruhanlı kavşak projeleriyle nefes alacak!

Manisa’nın il genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ‘da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Adana Yonca Kavşak Projesi inşaatı trafik güzergahını değiştirdi!

Yonca Kavşak inşaatı nedeniyle kapatılan yollarla ve kullanılabilecek alternatif güzergahlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mersin'de 13 milyon TL'lik kavşak 3 ayda tamamlanacak!

13 milyon lira bütçeli kavşak, yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında yapüan çalışmalarla da, kente yeni bir çehre kazandırılıyor.

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.

Tekirdağ yeni kavşak projeleriyle rahatlayacak!

Tekirdağ'da nüfus ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında görüşüldü.

Düzce Mehmet Akif Caddesi'nde kavşak düzenlemesi!

Düzce Belediyesi tarafından Mehmet Akif Caddesi Valilik kavşağında, trafik akışının rahatlaması ve yayanın can güvenliği için kavşak düzenlemesi yapılıyor.

Adana Yonca Kavşak projesi için 12 milyonluk kamulaştırma!

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Yüreğir İlçesi’nde TAG Otoyolu’nu Mithat Özsan Bulvarı’na bağlayacak Yonca Kavşak Projesi’nin gerçekleşmesi için lokomotif rol üstlendi.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

Sakarya Mithatpaşa'daki kavşak çalışmalarında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarında sona gelindi.

gebze topçular kavşak çalışması Haberi

gebze topçular kavşak çalışması


Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin 2023 vizyonu çerçevesinde hazırlanan Ulaşım Ana Planı kararlarının Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerini içine alan Gebze bölgesine yönelik paylaşımları düzenlenen bir toplantıyla açıkladı. Büyükşehir yöneticileri, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri, OSB yöneticileri ve ulaşım sektörünün temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlendi.


ŞEHRİN GELECEĞİNİ PLANLAMA


Düzenlenen bir sunum eşliğinde konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir yasasının Kocaeli’ye kazandırdığı en önemli imkanın devletin diğer kurumları ile birlikte şehrin bugününü ve geleceğini planlama, ortak projeler geliştirme fırsatı olduğunu dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, 2 yıldan fazla çalışarak Kocaeli’nin Çevre Düzen Planı ve Nazım İmar Planı’nı çıkardıklarını, bunun da Ulaşım Ana Planı’nın altlığını oluşturduğunu söyledi.




ESER VE HİZMET ÜRETİLDİ


Kocaeli Lojistik Ana Planı’nın...