06 / 05 / 2024

gebze yol sorunu

gebze yol sorunu

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Gebze'de yaşanan otopark sorunu ve çözümü mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan otopark problemine ve çözümü meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Zinnur Büyükgöz: Gebze'de imar sorunu kalmayacak!

Mahalle statüsüne geçen köylere konuk olan Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak projelere imza atacağız" diye konuştu.

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

Gebze'nin tapu sorunu masaya yatırıldı!

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, vatandaşların tapu sürecinde haklarını arama noktasında üzerlerine düşen her çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gebze'ye 7 katlı otopark inşa edilecek!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinin otopark sorunu sona eriyor; İlçe merkezine 7 katlı otopark inşa edilecek.

gebze yol sorunu Haberi

gebze yol sorunu


CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze'nin ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı. Yol yetersizliği nedeniyle oluşan trafik ile gündüz nüfusun arttığını dile getiren Tarhan, yetkililere ne zaman ve nasıl çözüm bulunacağını sordu.


Tarhan'ın sorusu; "Gebze Organize Sanayi'nin Akse Sapağı bölgesinde sabah ve akşam kilometrelerce araç kuyruğu oluşuyor. Gebze'nin gündüz nüfusu 1 milyonu aşıyor. Şehrin giriş ve çıkış yolları belli değil. Trafik ara sokaklardan ilerlemeye çalışıyor. Yolların yetersizliği nedeniyle çok büyük sorunlar yaşanıyor. Tüm bu trafik çilesi yetmezmiş gibi bir de Gebze'deki askerî arazi TOKİ'ye devrediliyor. 


Yetkilileri uyarıyorum: Buradaki yoğunluk 2, hatta 3 katına çıkacak. Trafik sorunu yakın zamanda içinden çıkılmaz hâle gelecek. Zaten sorun yumağı hâline getirdiğiniz Gebze'de trafiğe ne zaman ve nasıl bir çözüm...