29 / 04 / 2024

gebze yolları

gebze yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Gebze Yağcılar-Duraklı arasına beton yol yapılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yağcılar ve Duraklı arasında yapılan beton yolun çalışmasını denetledi.

Dilovası ve Gebze yolları için ihale yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı...

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Gebze ve Çayırova'nın bağlantı yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova’nın bağlantısını oluşturan Bosna Caddesi’ni daha modern hale getiriyor. Belediye bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapacak.

Gebze Anibal Kavşağı'na alternatif güzergahlar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UTDK’nın kararı gereğince, D-100 Gebze Anibal Kavşağı’nda yapılacak köprü işleri, üst yapı inşaatı nedeniyle yan yollar kullanılamayacak.

Gebze ve Dilovası'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım onarım ve yapımı için ihale yapıldı.

Gebze'nin yolları onarılıyor!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt serim ve yama ekipleri, kış mevsimi boyunca devam eden yağışların ardından bozulan yolları onarmaya başladı.

Gebze-İzmir Otoyolu projesi için acele kamulaştırma!

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

Gebze Yıldız Park Konutları fiyat bilgisi!

Gebze Yıldız Park Konutları projesinde fitness center, spor salonu, kreş, otopark, kamelya, yürüyüş yolları gibi sosyal donatıları bulunuyor. İşte Gebze Yıldız Park Konutları fiyat bilgisi...

Dilovası ve Gebze yolları için ihale yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı...

Gebze ve Dilovası köy yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. 3 kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

Dilovası ve Gebze yolları için ihale yapıldı!

Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

Kocaeli Aşıroğlu Kavşağı’nın yan yolları genişletiliyor!

Darıca Aşıroğlu Köprülü Kavşağı’nın kuzey ve güney yan yolunda da çalışmalar yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca-Gebze arasında D-100 üzerinden bağlantı sağlayan Aşıroğlu Kavşağı’nın yan yolları genişletiliyor.

Darıca Aşıroğlu Kavşağı'nda yan yollar genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca-Gebze arasında D-100 üzerinden bağlantı sağlayan Aşıroğlu Kavşağı’nın yan yolları genişletiliyor. Darıca Aşıroğlu Köprülü Kavşağı’nın kuzey ve güney yan yolunda çalışma yapılıyor...

gebze yolları Haberi

gebze yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Birkaç köyü birbirine bağlayan grup köy yolarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.  


Bu kapsamda İzmit ilçesine bağlı Arpalık-İhsaniye-Kısalar köyleri arası grup yolu betonla kaplanıyor. 4 bin 800 metre uzunluğundaki grup köy yolu ekiplerin çalışmalarıyla 6 buçuk metre genişliğinde beton yol haline getiriliyor. Çalışma kapsamında 4 bin 800 metrelik yol bölümünde toplam 4 bin 500 metreküp beton kullanılacak.



Gebze...