10 / 05 / 2024

geçici yaya üst geçidi

geçici yaya üst geçidi

Yolun 3 şeride düştüğü gerekçesiyle yıkılıp yeniden inşa edilecek olan Talatpaşa Köprü'sünün yerine geçici olarak yapılan yaya üst geçici pazartesi günü açılacak.. .

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin gövde montajı tamamlandı!

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin 50 metre uzunluğundaki gövdesinin montajı yapıldı. Montaj için malzemeler İzmit'ten geldi.

Harbiye Yaya Üst Geçidi Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlayacak bir yaya üst geçidi için düğmeye bastı. Haziran 2016'da tamamlanması planlanan Harbiye Yaya Üst Geçidi, 8 metre genişliğinde 27,5 m uzunluğunda olacak.

Şişli Harbiye'ye yaya üst geçidi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Taksim Meydanı çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Harbiye Askerocağı Caddesi üzerine yapacağı yaya üst geçidi Haziran ayında hizmete girecek. Üst geçit, 27,5 metre uzunluğunda olacak.

İzmir Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidi yenilenecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yaya üst geçitlerini yenilerken, Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidinin kaderine terk edildiğini belirten vatandaşlar, 30- 40 yıldır kullandıkları yaya üst geçidinin yenilenmemesine tepki gösterdi.

Ankara Etlik Hastane önündeki yaya üst geçidi yeniden yapılacak!

Nakliye aracının çarpması sonucu yıkılan, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki yaya üst geçidi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılıyor.

Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği tamamlanıyor!

İzmir trafiğine nefes aldıran Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği de tamamlanıyor. Peki onay alan Konak Tünelleri projesinin yapımına ne zaman başlanacak?

İzmir Konak'a rampalı yaya üst geçidi yapılacak!

Konak'a yapılması planlanan yaya üst geçidinde taslak projeye İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay geldi.

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

Şişli'de yaya üst geçidi demir kafes ile kapatıldı!

Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı.

Bizimkent Yaya Üst Geçidi yenileniyor!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Bizimkent Kavşağı yaya üst geçidi yenileniyor. Üst geçit 18 Eylül Cuma 00.00-06.00 saatleri arasında kaldırılacak. Yeni üst geçit yol yapım ve kavşak çalışmalarının ardından 50 metre ötelenerek yapılacak.

İdealtepe Sani Malaz Yaya üst geçidi kaldırılıyor!

Maltepe İlçesi İdealtepe semtinde yer alan Sani Malaz Yaya Üst geçidi kaldırılıyor. Eski üst geçidin kaldırılmasının ardından yerine daha kullanışlı ve güvenli bir üst geçit yapılacak.

İzmit Tren Garı yaya üst geçidi inşaatı 2 ay sonra tamamlanacak!

İzmit Tren Garı’nda yer alan ve tren garı ile sahil yolunu birbirine bağlayacak olan yaya üst geçidi yapımı için ihale tamamlandı. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. Firmanın inşaat çalışmalarını kısa sürede tamamlanacak.

Maltepe Sani Malaz Yaya Üst Geçidi kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatları ile ana arterler üzerinde bulunan yaya üst geçitleri kaldırılmaya devam ediyor. Maltepe İlçesi İdealtepe semtinde yer alan Sani Malaz Yaya Üst geçidi yenileniyor.

geçici yaya üst geçidi Haberi

geçici yaya üst geçidi

Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç erişimini sağlayan Dereyolu  (Talatpaşa) Köprüsü’nün ayaklarının, yolu daraltması sebebiyle D-100 üzerinde 3 şeride düşen yolun, 4 şeride çıkartılabilmesi için Talatpaşa Köprüsü’nün yıkılarak yeniden inşa edilebilmesi amacıyla; köprüye alternatif olarak inşa edilen geçici yaya üst geçidinin yapımı tamamlandı.


10 Aralık 2012-Pazartesi günü hizmete açılacak olan Geçici Yaya Üstgeçidi, Metrobüs/Darulaceze İstasyonu ve D-100 Kuzey-Güney  (Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi)  arasında yaya erişimini sağlayacak.


Geçici Yaya Üstgeçidinin hizmete alınmasıyla, 27 Kasım 2012–Salı gününden bu yana kapalı olan, Metrobüs/Darülaceze (PER-PA) İstasyonu da yeniden hizmet vermeye başlayacaktır.


Bundan sonraki aşama, eski araç üstgeçidinin yıkılarak, yeni köprünün yapımına başlanmasıdır ki, bu duyurular Basınımız ile paylaşılacaktır.


Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsü'nün yenilenmesi ile bu noktada D-100 üç (3) şeritten, dört (4) şeride çıkarken,...