07 / 05 / 2024

Gedik Yatırım ihraç

Gedik Yatırım ihraç

Gedik Yatırım, 8-9 Temmuz 2013 tarihlerinde 179 gün vadeli finansman bonosu ihraç edecek...

Gayrimenkul yatırım fonlarına rekor talep! 2024'te 200'ü geçmesi bekleniyor!

2022 yılı sonunda ihraç edilmiş olan 95 adet Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) büyüklüğü yaklaşık 29,2 milyar TL iken 2023 yıl sonu itibari ile ihraç edilmiş 134 adet GYF’nin büyüklüğü yüzde 133 artarak 68 milyar TL’ ye ulaştı. 2024 yılında ise 200'ü geçmesi bekleniyor.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Yatırım Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Yatırım Varlık Kiralama nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 400 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK tarafından onaylanmış Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

Yatırım Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Yatırım Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılması yöntemiyle, 400 milyon TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikası ihraç edecek.

Yatırım Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine karar verildi. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın Zorlu Enerji 2. tertip ihraç belgesi! 

Yatırım Varlık Kiralama tarafından Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 450 milyon TL kira sertifikalarının 2. tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Yatırım Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihraç etti!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 364 gün vadeli 50 milyon TL nominal değerde değişken kar payı ödemeli olarak gerçekleştirilen kira sertifikası ihracına ilişkin satış işlemi tamamlandı. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın 450 milyon TL kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay!

Yatırım Varlık Kiralama tarafından yapılacak, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 450 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracı SPK'dan onaylanlandı. 

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası satacak!

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL tutarında ve çeşitli vadelerde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikası ihraç edecek...

Yatırım Varlık Kiralama 450 milyon TL kira sertifikası satacak! 

Yatırım Varlık Kiralama 450 milyon TL tutarında ve çeşitli vadelerde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikası ihraç edecek...

Yatırım Valık Kiralama 450 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Yatırım Varlık Kiralama tarafından 450 milyon TL tutarında ve çeşitli vadelerde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikası ihraç edecek...

Nurol Yatırım Bankası kira sertifikası ihraçlarında fon kullanıcısını seçti! 

Nurol Yatırım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu, Nurolbank'ın Nurol VKŞ tarafından ihraç edilmesi planlanan kira sertifikası ihraçlarında fon kullanıcısı olarak yer almasına karar verildi...

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Gedik Yatırım ihraç Haberi

Gedik Yatırım ihraç

Gedik Yatırım’ın;  bir yıllık süre içerisinde yurtiçinde 200.000.000 TL'ye kadar değişik vadelerde Türk Lirası cinsinden finansman bonosu ihraç edilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu’ndan almış olduğu onay kapsamında, söz konusu borçlanma aracının üçüncü bölümü olmak üzere 8-9 Temmuz 2013 tarihlerinde talep toplanacak.


11 Temmuz 2013 valörlü 179 gün vadeli ve 06 Ocak 2014 itfa tarihli 25 milyon TL nominal tutarlı finansman bonolarının ihracı, halka arz yoluyla gerçekleştirilecektir.


Gedik Yatırım Finansman Bonosu ile yatırımcılara gösterge olarak alınan benzer vadeli devlet iç borçlanma senetlerine ek olarak, 110 baz puan ek getiri verilecektir. Gösterge olarak alınan benzer vadeli devlet iç borçlanma senetlerinin basit faiz oranının, %6,90’dan daha düşük çıkması durumunda finansman bonosunun basit faiz oranı %6,90 olarak kabul edilecek ve bu orana %1,10 (110 baz...