06 / 05 / 2024

Gedik Yatırım metin ayışık

Gedik Yatırım metin ayışık

Türk Sermaye Piyasalarına 26 yılı aşkın süredir değerli katkılar sağlamış olan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, GEDİK Yatırım’a Genel Müdür Vekili olarak atandı...

Elastron Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elastron Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Mızraklı tarafından kuruldu.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Prius Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prius Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Metin Benli tarafından kuruldu.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Mts Yatırım Mermer İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Yatırım Mermer İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hasbal tarafından kuruldu.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Mesi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mesi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Acar tarafından kuruldu. 

Sah Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sah Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Şahin tarafından kuruldu. 

Akiş GYO, Gedik Yatırım'la likidite sağlayıcılık sözleşmesi imzalıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesi yapılması hakkında açıklama yaptı.

Maytaş Proje Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maytaş Proje Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Aydın tarafından kuruldu.

Gedik Yatırım metin ayışık Haberi

Gedik Yatırım metin ayışık

GEDİK Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç açıklamasında, “Şirket olarak son dönemlerde hızla değişen ve gelişen Sermaye Piyasamızın orta ve uzun dönemli gereksinimlerini göz önünde bulundurarak bir süredir kadrolarımız ile iş süreçlerimizi geliştiriyoruz. Son olarak sektörün çok değerli isimlerinden Metin Ayışık aramıza katıldı. Yatırımcıların beklentilerini aşan hizmetler sunmak ve Sermaye Piyasalarında her geçen gün daha aktif rol almak amacı ile sürdürdüğümüz bu çalışmalarımıza  kendisinin önemli bir ivme kazandıracağına inanıyoruz” dedi. 

1961 yılında doğan Metin Ayışık, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme/İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Sektörün önde gelen aracı kurumlarında Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ayışık, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanlığı ve Başkan Vekilliği, Vadeli İşlemler Borsası Yönetim Kurulu Üyeliği, Sermaye...