30 / 04 / 2024

Gedik Yatırım sermaye artırımı hak kullanımı

Gedik Yatırım sermaye artırımı hak kullanımı

Gedik Yatırım Holding, sermaye artırımı hak kullanımını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Gedik Yatırım Holding A.Ş. açıklaması...

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Gayrimenkul Yatırım Fonları’nda ayni sermaye imkanı!

Resmi Gazete’de yayımlanan SPK Tebliği ile Gayrimenkul Yatırım Fonları nakdi nakdi sermaye ile kurulabileceği gibi katılımcıların kendi mülkiyetinde olan gayrimenkullerin ayni sermaye şeklinde konulması ile de kurulabilecek. 

Akiş GYO, Gedik Yatırım'la likidite sağlayıcılık sözleşmesi imzalıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesi yapılması hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO ile Gedik Yatırım sözleşme imzaladı!

Peker GYO'nun payları Borsa'da işlem görmeye başladıktan sonra, Gedik Yatırım tarafından ortaklar hesabına fiyat istikrarını sağlamak amacıyla "Fiyat İstikrarını Sağlayıcılık İşlemleri" sözleşmesi imzalandı.

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.

Gedik Yatırım'dan yatırımcıya destek sözü!

Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, Gedik Yatırım'ın 2017 yılı strateji raporuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında yatırımcıya destek sözü verdi.

Gedik Yatırım Vadeli Borçlanma Araçlarının İtfa işlemini gerçekleştirdi!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 22 Temmuz 2016 Vadeli Borçlanma Araçlarının İtfa işlemi durumunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Gedik Yatırım Menkul Değerler açıklaması...

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Gedik Yatırım İzmit şube açılışına onay!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım İzmit Şube Açılışına SPK onayı verildi.

Gedik Yatırım sermaye artırımı hak kullanımı Haberi

Gedik Yatırım sermaye artırımı hak kullanımı

Gedik Yatırım Holding A.Ş., sermaye artırımı hak kullanımını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 


Açıklama:


Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 17.09.2015 tarih ve 29833736-105.01.01.01-E.10329 sayılı yazısı ile, Şirketimizin 10.000.000,-Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 30.000.000,-Türk Lirası'na artırılmasında ihraç edilecek 20.000.000,-Türk Lirası nominal değerli paylara ilişkin izahnamenin onaylandığı Şirketimize bildirilmiştir.

Pay sahiplerimizin, ellerindeki payların %200'ü oranında yeni pay alma hakları bulunmaktadır. Yeni pay alma hakları, izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak, 01/10/2015 ile 15/10/2015 tarihleri arasında, 15 gün süreyle kullandırılacaktır. Yeni pay alma haklarının kullanımında, bir payın nominal değeri 1 Türk Lirası olup, 1 lot (1 adet) pay, 1 Türk Lirası'ndan satışa arz edilecektir. 

Sermaye artırımına ilişkin izahnameye Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nun www.kap.gov.tr, Şirketimizin www. www.gedikyatirimholding.com ve halka arzda satışa aracılık edecek Gedik Yatırım Menkul...