25 / 07 / 2024

Gedikpaşa Hamamı hisseleri

Gedikpaşa Hamamı hisseleri

Tarihi hamamın 20 yıllık işletmecisi ile mirasçıları, hisselerin satışı nedeniyle mahkemelik oldu, Savcılık Çetin Y., eşi Eda Y. Ali O.K. hakkında 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Tarihi Beylerbeyi Hamamı yeniden satışa çıkarıldı. İşte istenen rakam!

Daha önce 2014 yılında satışa çıkarılan ve o tarihte 11 milyon lira istenen tarihi Beylerbeyi Hamamı bir kez daha satışa çıkarıldı. O tarihte 8 hissedarı olan hamamın bugün 19 hissedarı bulunuyor ve istenilen para 48 milyon lira.

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Özbay tarafından kuruldu.

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

İstanbul Büyükçekmece'deki bina görenleri şaşırtıyor!

İstanbul Büyükçekmece'deki tarihi Yusuf Paşa Hamamı’nın üzerine inşa edilen iş merkezi, görenleri şaşırtıyor.  1800’lü yıllarda hamam olarak kullanılan tarihi yapının üzerinde 5 katlı iş merkezi bulunuyor...

Kars Mazlumağa Hamamı restorasyon çalışmaları tam gaz!

Tarihi Dokunun Korunması Projesi kapsamında Kars'taki Mazlumağa Hamamı’nın 3’üncü etap restorasyon çalışmaları başladı. 

İshak Paşa Hamamı yeniden satışa çıkarıldı!

1940'lı yıllarda İshak Paşa Hamamı'nı satın alan Abdullah Münir Akyıldız’ın torunları bugün hamamı yeniden satışa çıkardı.

TOKİ Amasya Hamamözü 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Erzurum'a 3 milyon TL'lik hamam inşa edilecek!

Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam inşa ettiriyor. Kraçoban Belediyesi tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

550 yıllık İshak Paşa Hamamı 3.5 milyon dolara satılıyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde inşa edilen, Sultanahmet’teki 550 yıllık tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Gedikpaşa Hamamı hisseleri Haberi

Gedikpaşa Hamamı hisseleri


İstanbul'da 538 yıllık Gedikpaşa Hamamı'nın mirasçılardan Çetin Y., tefecilere olan borçlarının artması üzerine kendi hissesini ve annesi Fatma Y.'ye ait hisseyi, hamamın 20 yıllık işletmecisi Ali O.K.'ye 300 bin liraya sattı. Satışa karşı çıkan ablası Zeynep Y. ile arası açılan Çetin Y., ablası adına 100 bin liralık sahte senet düzenleyerek, eşi Eda Y. aracılığıyla Ali O.K.'ye verdi. Ali O.K. de senedi tahsil etmek istedi. Durumdan haberdar olan Zeynep Y., hamamın işletmecisi Ali O.K.'den icra takibini durdurmasını istediği sırada tehdit edildiğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ali O.K. de sahte imzalı senet veren Çetin Y. ve senedi kendisine getiren eşi Eda Y.'den şikayetçi oldu. Savcılık Çetin Y., eşi Eda Y. Ali O.K. hakkında 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle...