05 / 05 / 2024

Gediz Belediyesi nerede

Gediz Belediyesi nerede

Gediz Belediye Başkanı olan Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaatta bulunduğunu açıkladı. Gediz Belediyesi'nde konut hamlesine bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Gediz Belediyesi'nden satılık 15 gayrimenkul!

Gediz Belediyesi 15 Temmuz İş Merkezinde yer alan  4 daire ve 11 dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kurası 18 Ekim'de!

TOKİ ve Gediz Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 357 konutluk 4. Etap projesi için kura çekim tarihi belli oldu. 

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Gediz Belediyesi nerede Haberi

Gediz Belediyesi nerede

Başkan Saraoğlu yaptığı açıklamasında "İlçemiz Salur Mahallesinde mülkiyeti belediyemize ait parsellerde Meclis Kararı ile toplu konut alanı olarak imar plan tadilatı yapılmıştır. 

İmar plan tadilatı ile toplu konut alanına çevrilen alanda yapılması planlanan 4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) müracaat yapılmıştır. 4. Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek ilçemize kazandırılacaktır. 

Birçok vatandaşımızı ev sahibi yapan toplu konut projeleri ile büyük bir konut hamlesi gerçekleştiren ilçemiz, 4. Etap ile bu hamlesini daha da genişletecektir. 

Gelişmeler hakkında halkımıza bilgi vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 



Gazete...