27 / 04 / 2024

gediz belediyesi toki başvurusu

gediz belediyesi toki başvurusu

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. Başkan Saraoğlu açıklamasında "4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için TOKİ'ye müracaat yapılmıştır." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Gediz Belediyesi'nden satılık 15 gayrimenkul!

Gediz Belediyesi 15 Temmuz İş Merkezinde yer alan  4 daire ve 11 dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kütahya Gediz kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Gediz'de hayata geçirdiği 357 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kuraları çekildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.Etap TOKİ Konutları projesi kapsamında kuralar çekildi.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kurası 18 Ekim'de!

TOKİ ve Gediz Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 357 konutluk 4. Etap projesi için kura çekim tarihi belli oldu. 

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

gediz belediyesi toki başvurusu Haberi

gediz belediyesi toki başvurusu

Gediz'de konut hamlesine bir yenisini daha eklediklerini belirten Başkan Saraoğlu açıklamasında "İlçemiz Salur Mahallesinde mülkiyeti belediyemize ait parsellerde Meclis Kararı ile toplu konut alanı olarak imar plan tadilatı yapılmıştır. İmar plan tadilatı ile toplu konut alanına çevrilen alanda yapılması planlanan 4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) müracaat yapılmıştır. 4. Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek ilçemize kazandırılacaktır. Birçok vatandaşımızı ev sahibi yapan toplu konut projeleri ile büyük bir konut hamlesi gerçekleştiren ilçemiz, 4. Etap ile bu hamlesini daha da genişletecekti" ifadelerini kullandı. 


Bizim...