18 / 07 / 2024

gediz ihalesi

gediz ihalesi

Kazandıkları özelleştirme ve taahhüt ihaleleriyle dikkati çeken Cengiz, Kolin ve Limak şirketlerinin oluşturduğu ortak girişim grubu, kısa sürede enerji sektöründe önemli bir güce ulaştı...

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gediz 4. Etap ihalesi yapıldı!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, belediye ve TOKİ işbirliğiyle Salur ve Ergenekon mahallerinde yapılacak olan 353 konutluk dördürcü etabın ihalesi tamamlandı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap'ın ihalesi gerçekleşti!

Kütahya Gediz Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Salur ve Ergenekon mahallerinde yapımı gerçekleştirilecek olan ve 07 Mart 2016 tarihinde hak sahibinin belirlendiği 4. Etap Konutların ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 adet konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

TOKİ Kütahya İli Gediz İlçesi 4.Etap 357 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 31 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Gediz 100 yataklı hastane ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Gediz 100 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Gediz Belediyesi'nden Cadde İş Merkezi inşaat ihalesi!

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçenin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesindeki Memurlar Kulübü ve Şehir Kütüphanesinin bulunduğu iki binanın yıkılması ile bu arsaya Cadde İş Merkezi inşa edeceklerini söyledi..

TOKİ Kütahya Gediz'de 100 yataklı hastane yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Kütahya Gediz'de 100 yataklı devlet hastanesi yaptırılacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçeklecek.

Kütahya Gediz ve Ilıca kaplıcası atıksu arıtma tesisi ihalesi yapıldı!

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Atık Su Arıtma Tesisi ve Ilıca Termal Turizm Merkezi Paket Arıtma ve Kanalizasyon sistemleri ihalesi yapıldı. Gediz Belediyesi ile ihaleyi kazanan yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı....

TOKİ Kütahya Gediz'de 192 konut ve ticaret merkezi ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Gediz Umurbey Mahallesi'nde 192 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor.

TOKİ Kütahya Gediz'de 192 konutun ihalesi yarın yapılıyor!

TOKİ) Kütahya Gediz Umurbey Mahallesi'nde inşa edeceği 192 adet konut, 1 adet Ticaret Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işinin ihalesi yarın saat 14.30'da yapılacak...

gediz ihalesi Haberi

gediz ihalesi

Uludağ ile Çamlıbel'in ardından Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ ve son olarak BEDAŞ ihalesini kazanan ortak girişim grubu, Gediz ihalesini de alırsa Türkiye toplamındaki dağıtım payını yüzde 29,08'e yükseltecek.


Kazandıkları özelleştirme ve taahhüt ihaleleriyle dikkati çeken Cengiz, Kolin ve Limak şirketlerinin oluşturduğu ortak girişim grubu, kısa sürede enerji sektöründe önemli bir güce ulaştı. Uludağ ile Çamlıbel'in ardından Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ ve son olarak BEDAŞ ihalesini kazanan ortak girişim grubu, Gediz Elektrik Dağıtım AŞ ihalesini de alırsa Türkiye toplamındaki dağıtım payını yüzde 29,08'e yükseltecek.


Gaziantep-Şanlıurfa ve Ankara-Pozantı otoyollarının yapım ihalesi sırasında Limak ve Kolin şirketleri arasındaki ortaklık, Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yüklenilen Espiye-Çarşıbaşı Yolu inşaatı işinin yapımı sürecinde kurulan Limak-Kolin Adi Ortaklığı ile ileri bir düzeye taşındı.


Yine her iki şirket doğalgaz...