05 / 05 / 2024

Gehry Technologies

Gehry Technologies

Geleneksel yöntemlerle prestijli projeler üretilemiyor. İnşaat sektörü; infoTRON’un ileri teknolojiyi kullanarak kusursuz proje yönetimi sağladığıDigital Project’i tercih ediyor

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

Dell, üst düzey oyun monitörünü satışa sundu! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dell Technologies, daha üst düzey bir oyun deneyimi yaşatmak için gelişmiş netlik sunan ve sorunsuz bağlantı özelliği bulunan iki yeni Dell oyun monitörünü tanıttı. İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Khajıkhanov, Bayram Hanoğlu ve Uğur Akın tarafından kuruldu.

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdolalı Khalili Sadaghiani ve Mükerrem İlker Sevgen tarafından kuruldu.

Akka Technologies Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

Akka Technologies Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 280 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Frank Gehry mimarisi!

1970'lerde Los Angeles'ta bir mahallede yaşıyorsunuz. Etrafınıza koloni dönemi mimari tarzında inşa edilmiş "normal" binalar var. Derken bir gün mimarın biri geliyor ve oluklu çelik, ekspoze kiriş ve bağlantılar, örgü telinden yapılmış çitler, eğilimli cam yüzeyler kullanarak evini yeniliyor...

GYODER Akademi Facility Management eğitimi yarın!

GYODER Akademi Facility Management and Application Of New Technologies (Tesis Yönetimi ve Yeni Teknoloji Uygulamaları) eğitimi yarın...

GYODER Akademi Facility Management eğitimi 27 Haziran'da!

GYODER Akademi Facility Management and Application Of New Technologies eğitimi 27 Haziran'da...

Dünyanın ilk hyperloop hattının nerede kurulacağı belli oldu!

Hyperloop Transportation Technologies, 2020 yılında hizmete sunulması planlanan ilk ticari Hyperloop hattını Abu Dabi’de inşa etmeye başlıyor.

BMS Technologies Eeme Endüstriyel Temizlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BMS Technologies Eeme Endüstriyel Temizlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Salih Taviloğlu ve Kadir Erhan Tunçay imzasıyla kuruldu.

Almanlar'dan Bursa'ya 10 milyon euroluk fabrika!

Almanya merkezli Freudenberg Sealing Technologies'in Bursa'da 10 milyon avroluk yatırımla kurduğu fabrikanın açılışı yapıldı. Claus Möhlenkamp, dünya çapında üretim ağlarının en modern fabrikalarından birini devreye aldıklarını söyledi.

ASELSAN, TAQNIA DST şirketi ile ortaklık anlaşması yaptı!

ASELSAN ile Suudi Arabistan kamu şirketi TAQNIA Defense and Security Technologies (DST), Suudi Arabistan Savunma Elektroniği Şirketi kurulmasına yönelik ortak şirket anlaşması imzaladı.

Mimar Frank Gehry'nin sıradışı tasarımları!

Frank Gehry'nin mimarlar arasında farklı bir yere sahip olmasında onun diğerleri gibi belirli bir düşüncede, akımda ve tarzda sabit kalmaması etkin rol oynuyor.

Gehry Technologies Haberi

Gehry Technologies

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük mimarlarından biri olarak kabul edilen Frank Gehry, Türkiye’de infoTRON ile işbirliği kararı aldı. Gehry ve infoTRON ortaklığı inşaat sektörüne; yapı tasarımı, mühendislik ve inşaat profesyonellerinin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretecek. 


BIM (Yapı Bilgi Modeli); inşaat sektöründe tasarımdan, proje yönetimine kadar tüm süreçlerin hızlı, koordineli ve hatasız olarak çalışmasını sağlayan bir yaklaşım olarak bilinir. BIM kullanan şirketler;  dinamik ve esnek bir yapıya kavuşarak, geleceğin dünyasında kendilerine avantajlı bir yer edinebileceklerdir. infoTRON, müşterilerine BIM uyumlu 3 Boyutlu tasarım için “DigitalProject”i öneriyor.


Frank Gehry’nin kurduğu Gehry Technologies’in bir ürünü olan Digital Project platformu inşaat sektörüne yönelik geliştirildi. Platform; yapı projesinde görevli tüm takımların erişebildiği mükemmel bir model oluşturuyor. Binaların tasarım ve inşası sırasında ortaya çıkan tüm bilgilerin 3 boyutlu olarak...