05 / 05 / 2024

Gekadan Aydın Muğla ve Denizliye enerji

Gekadan Aydın Muğla ve Denizliye enerji

Güney Ege Kalkınma Ajansı, Aydın, Denizli, Muğla'yı kapsayan bölgede yenilenebilir enerji projelerine 100 bin lira ile 600 bin lira arasında değişen destekler sağlayacak.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi. 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Sahil bölgelerinde konut fiyatları yükseliyor!

Tatil sezonunun bitmesine rağmen sahil bölgelerindeki ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Aydın, Muğla, Balıkesir gibi kentler ev fiyatlarında İstanbul'a fark attı.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Gekadan Aydın Muğla ve Denizliye enerji Haberi

Gekadan Aydın Muğla ve Denizliye enerji

Destek programından kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite rektörlükleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları (odalar, borsalar ve benzeri), küçük sanayi siteleri, organize sanayi bölge müdürlükleri, teknoloji geliştirme bölgesi, esnaf ve sanatkar odaları birliği, ihracatçı birlikleri, üretici birlikleri, sulama birlikleri...