15 / 05 / 2024

Gelecek Referans fiyatları ne kadar

Gelecek Referans fiyatları ne kadar

Tuzla Gelecek Referans fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Referans Tuzla Evleri'nde sauna, fitness, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, kapalı sosyal tesis alanı, kamelya, bulunuyor...

Benzine 1.80 TL, motorine 1.20 TL indirim müjdesi! Dev indirim için tarih verildi: Sürücüler yeni fiyatlara hemen bakın!

Akaryakıt piyasası uzmanı gazeteci Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre; dolar kurunda ani bir artış yaşanmazsa, pazartesi gece yarısı hem benzine hem motorine indirim gelecek. İndirimli fiyatlar tek tek açıklandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi?  

Pasaport fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, 2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi? İşte detaylar...

Dibe vuran altın için sır perdesi aralanıyor! İslam Memiş düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş beklenirken sürpriz düşüş piyasalarda bomba etkisi yarattı. Yatırımcılar hem altının neden düştüğünü araştırırken, hem de yükselip yükselemeyeceğini merak ediyor. İslam Memiş altında düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları peş peşe açıkladı...

YouTube Premium fiyatları ABD'de arttı! YouTube Premium'a Türkiye'de de zam gelecek mi? 

YouTube Premium fiyatlarına ABD'de zam yapıldı. 11,99 dolar olan bireysel aboneliğin fiyatı 13,99 dolara yükseldi. Peki Türkiye'de de YouTube Premium fiyatlarına zam gelecek mi? 

Çiğ süt referans fiyatı market satış fiyatlarını etkilemeyecek!

Süt sanayicileri ve üreticileri, 11,5 lira olan çiğ süt referans fiyatının sütün üreticiler tarafından piyasada satıldığı ortalama rakam olduğunu kaydederek, durumun market fiyatlarında bir değişikliğe neden olmayacağını belirtti.

Öğrencilerin merakla beklediği vergi indirimi ne zaman gelecek? iPhone fiyatları kaç para olacak?

Cumhurbaşkanı'nın vaadi olan öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı ile alakalı detaylar merakla bekleniyordu. Cumhurbaşkanı'ndan ilk açıklama yapıldı. Peki iPhone fiyatları ne kadar olur? İşte detaylar...

Konut fiyatları doyuma ulaştı! Gelecek 5 senede artış olmayacak! 

Konut fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Kuyaş'ın CEO'su Evren Sarıçiçek, konuyu değerlendirdi ve gelecek 5 senede artış olmayacağına dikkat çekti.

Buğday fiyatlarından sonra ekmek fiyatları da yükselecek mi? Ekmeğe yeni zam gelecek mi?

Ekmeğe yeni zam gelecek mi? Buğday fiyatlarından sonra ekmeğe de zam gelecek mi? İşte detaylar!

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek...

Gelecek Referans fiyatları ne kadar Haberi

Gelecek Referans fiyatları ne kadar

4 bin 400 metrekare alan üzerine yayılan Tuzla Gelecek Referans fiyat bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Tuzla'da yer alan Gelecek Referans Evleri 9 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Proje toplam 126 konuttan meydana geliyor.


Gelecek Referans Tuzla'da sauna, fitness, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, kapalı sosyal tesis alanı, kamelya, peyzaj alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Tuzla Gelecek Referans fiyat kapsamında satışlar 119 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Tuzla Gelecek Referans fiyat!

1 oda 1 salon daireler 119 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 179 bin TL'den başlıyor. 


Tuzla Gelecek Referans teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Proje, Gelecek Yapı tarafından...