06 / 05 / 2024

Gelecek Turizmde bodrum

Gelecek Turizmde bodrum

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı..

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Bodrum’da kırsal turizm için imar düzenlemeleri yapılacak!

Bodrum’da bu yıl ilki gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. 28 maddeden oluşan çalıştay sonuç bildirgesinde kırsal turizmde çalışmalar yapılacak.

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Four Seasons Resort Bodrum geliyor!

Halikarnas Turizm ve Yatırım A.Ş, Bodrum Kızılağaç Mahallesi Gerenkuyu Mevkiide Four Seasons Resort Bodrum'u inşa edecek. Proje 5 yıldızlı 125 odalı otel ile 5 yıldızlı 284 üniteli tatil köyünden meydana gelecek..

Bodrum otel yatırımlarının gözdesi oldu!

Türkiye turizmde zor günler geçirse de otel yatırımları son sürat devam ediyor. Özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum çok büyük otel zincirlerini çekmeye başladı.

Canyon Ranch Bodrum'da otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

Canyon Ranch, Bodrum Kaplankaya'da otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi.

Caresse Luxury Collection Hotel Bodrum'da açıldı!

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum'a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse'yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

Büyükhanlı Grup'tan Bodrum’a ultra lüks otel!

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum’a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse’yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu 3. dönem başvuruları başladı!

Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle sürdürülebilir turizmle destek vermek amacıyla hayata geçirilen 'Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu'nun üçüncü dönem başvuruları başladı

Bodrum'a 30 bine yakın turist gelecek!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaşan ’Mein Schiff 3’ adlı gemi, 2 bin 475 turist getirdi. Geminin yıl içinde 30 bine yakın turisti, tur kapsamında ilçeye getireceği belirtildi.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Gelecek Turizmde bodrum Haberi

Gelecek Turizmde bodrum

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı. Panele Akbank KOBI Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz. TÜROFED Başkanı Osman Ayık, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı. Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Birkan ve INTEL temsilcisi Koray Çandır katıldı. Bülent Oğuz: "Önümüzdeki dönemde Türkiye için turizm çok daha önemli olacak. Çünkü her şeyden önce artan sanayileşme ile birlikte karbon kotalarımız azaldıkça, alternatif arayışlarımız ortaya çıkacak, sanayi' olarak da bilinen turizmin önemi önümüzdeki dönemde daha da artacak. 


Kredi kolaylığı

Konaklama başta olmak üzere acente, mağaza, restoran gibi turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik olarak. "Turizm Destek Paketini yeniden şekillendirdik" dedi. 

Oğuz....