02 / 05 / 2024

Geliştirme ve Eğitim Vakfı

Geliştirme ve Eğitim Vakfı

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından hazırlanan 2013 yılı ilk yan sektör değerlendinne raporuna göre; plastik sektörü yılın ilk altı ayını 2 milyar 665 milyon dolar ihracat ile kapattı...

PAGEV Kongresi’nde Çevre İçin Plastikte İnovasyon tartışıldı!

Dünya plastik sektörüne yön veren uluslararası şirketlerin temsilcileri, bu kez Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) öncülüğünde İstanbul’da düzenlenen Plastik Endüstri Kongresi'nde bir araya geldi...

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Fatma Demir ortaklığında kuruldu.

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yemen Erdin tarafından kuruldu. 

Grant Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Grant Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Gümüş ve Mahmut Bozik ortaklığında kuruldu. 

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Vk Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vk Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Köroğlu ve Bahadır Ilgaç ortaklığında kuruldu.

Lcs Enerji Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lcs Enerji Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Erel tarafından kuruldu. 

Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acarlar Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Acar tarafından kuruldu. 

Cbc Gayrimenkul Geliştirme Ve Aracılık Anonim Şirketi kuruldu!

Cbc Gayrimenkul Geliştirme Ve Aracılık Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Hom Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Hom Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile  Hakan Malak tarafından kuruldu.

DGMD İnşaat Gıda ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

DGMD İnşaat Gıda ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Aliye Saka Özmen tarafından kuruldu. 

Haliç Öğrenci Rezidansı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haliç Öğrenci Rezidansı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Proje Geliştirme ve Uygulama Danışmanlık Yazılım Limited Şirketi Yeter Küçükşahin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alba Proje Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Proje Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet İsmail Yalçın tarafından 3 milyon 550 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Geliştirme ve Eğitim Vakfı Haberi

Geliştirme ve Eğitim Vakfı



TÜRK Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından hazırlanan 2013 yılı ilk yan sektör değerlendinne raporuna göre; plastik sektörü yılın ilk altı ayını 2 milyar 665 milyon dolar ihracat ile kapattı. 


Sektör geçen yılın aynı dönemine oranla ihracatta yüzde 9 artış yakaladı. Sektörün direkt ihracatına ambalaj, inşaat, otomotiv, beyaz eşya gibi sektörler kanalıyla gerçekleştirdiği dolaylı ihracat da eklendiğinde toplam plastik sektörü ihracatı 5,5 milyar dolan aştı. Aynı dönemde üretimde de yüzde 5,7 oranında büyümeye imza atan sektör, 4 milyon 350 bin ton üretim gerçekleştirdi. 


2013 yılının ilk altı ayında; Türkiye ekonomisinde tüm sektörlerde gerileme yaşanırken, plastik sektörü gerek üretim gerek ihracatta artış trendi göstererek büyümesini sürdürüyor. Ancak hammaddede yüzde 85 oranında dışa bağımlılık sektörün ithalatını da etkiliyor. tik yanyılsonuçlarına...