12 / 05 / 2024

Gemi turları 2015

Gemi turları 2015

Gemi turlarında erken rezervasyon indirimleri başladı. Seyahati kolaylaştıran avantaj sunan Cruise turu ile 1 haftada 5 - 6 ülke görme şansı var. Cruise turları, yüzde 20'ye varan fırsatlar sunuyor.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi açılıyor!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi bir kaç gün sonra tamamen vatandaşların kullanımına açılıyor.

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı sona yaklaştı!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Mersin'de gemi şeklinde bina yapıldı!

İsmailağa Cemati'ne yakın bir internet sitesinde Mersin'de 'Gemi şeklinde Kuran kursu' bulunduğuna ilişkin fotoğraflar var. Bir başka internet sitesinde ise kursun inşaatının 1 yılda tamamlandığı, 2015-2016 yılında hizmet vermesi planlandığı belirtti.

Ayden Marine Yazılım Gemi Mühendisliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayden Marine Yazılım Gemi Mühendisliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, Pendik'te 10 bin TL sermaye ile, Ayçın Özsakabaşı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Gemi turlarında erken rezervasyon başladı!

Gemi turlarında erken rezervasyon indirimleri başladı. Seyahati kolaylaştıran avantaj sunan Cruise turu ile 1 haftada 5 - 6 ülke görme şansı var. Cruise turları, yüzde 20'ye varan fırsatlar sunuyor.

OMSAN 2015'te deniz ve demiryolu taşımacılığında büyüyecek!

2015'te deniz ve demiryolu taşımalarının portföyündeki ağırlığını artırmayı planladıklarını ifade eden OMSAN Genel Müdürü Küçükertan, "Gemi, lokomotif ve müşterilerimizin sektörlerine özel vagon yatırımları yapacağız" dedi.

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Ahmet Yazıcı: Gemi turlarında Türk konsepti oluşturuldu!

Dünya genelinde yaklaşık 21 milyon kişinin tercih ettiği cruise turlanna Türk turistlerin de ilgisi her geçen gün artıyor. Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı cruise gemilerinde 'Türk konseptinin' oluşturulduğunu ifade etti

Bali turları ucuzlayacak!

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Gemi turları 2015 Haberi

Gemi turları 2015

CRUİSE ve Nehir turlarında; son derece avantajlı fiyatların yanı sıra erken rezervasyon indirimleri de başladı. Cruise turlarında yüzde 20'ye varan fırsatlar, Nehir turlarında da odabaşı 500 Euro'ya varan indirimler uygulanıyor. Prontotour, Cruise paketlerinde ekstra yüzde 10'a varan indirim avantajları sunuyor. Prontotour Cruise Müdürü Hakan Aksungur, gemi ve nehir turlarının son 5 yılda Türk seyahat sever tarafından benimsenip önemli bir seyahat paketi haline geldiğini söyledi. Aksungur, "Her yü dünyanın en büyük Cruise firmaları Türk limanlarına daha fazla gemi planlaması yapıyorlar. En çok satılan Cruise firmaları, Costa ve MSC'de en fazla kontenjanı aldık. Bu sene ürün yelpazemize Princess, Holland Amerika, Cunard ve Oceania Cruise'u da kattık"...