05 / 05 / 2024

Gemi turları her sene büyüyor

Gemi turları her sene büyüyor

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi" dedi.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi açılıyor!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi bir kaç gün sonra tamamen vatandaşların kullanımına açılıyor.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı sona yaklaştı!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

2023'te kültür turları öne çıkacak!

2023'te kültür turlarının öne çıkacağını söyleyen Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, "Anadolu'yu gezen turist sayısı da ikiye katlanacak" dedi. TÜRKİYE'DE her geçen gün turizm çeşitliliği artıyor.

Gemi turlarında erken rezervasyon başladı!

Gemi turlarında erken rezervasyon indirimleri başladı. Seyahati kolaylaştıran avantaj sunan Cruise turu ile 1 haftada 5 - 6 ülke görme şansı var. Cruise turları, yüzde 20'ye varan fırsatlar sunuyor.

Ahmet Yazıcı: Gemi turlarında Türk konsepti oluşturuldu!

Dünya genelinde yaklaşık 21 milyon kişinin tercih ettiği cruise turlanna Türk turistlerin de ilgisi her geçen gün artıyor. Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı cruise gemilerinde 'Türk konseptinin' oluşturulduğunu ifade etti

2014'te tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu!

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu. Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar, "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" dedi

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu!

Gemi turlarının avantajı fark edildi. Makul ücretlerle seyahat edilebileceği artık biliniyor. 4-5 ülke görüp daha ucuza bir tatil yapmak söz konusu" Türk seyahatseverlerin gemi seyahatine ilgisi katlanarak artıyor.

Sarp Özkar: Gemi turları 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor!

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi" dedi.

Didim'deki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu!

Aydın'ın Didim ilçesindeki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Didim'de, "atlı safari" adı verilen atlı turlar büyük ilgi görüyor.

Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemini başlattı!

İzmirli turizmciden kişiye özel yurtdışı tur İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor...

Amasya, 2014 yılında 500 bin turist hedefliyor!

Kültür turizminde marka olan, son yıllarda ise denize kıyısı bulunmamasına karşın kruvaziyer gemi turları, termal, trekking ve av turizmiyle ön plana çıkan "şehzadeler şehri" Amasya, 2014 yılında 500 bin turist hedefliyor...

Amasya, 500 bin turist hedefliyor!

Kültür turizminde marka olan, son yıllarda ise denize kıyısı bulunmamasına karşın kruvaziyer gemi turları, termal, trekking ve av turizmiyle ön plana çıkan "şehzadeler şehri" Amasya, 2014 yılında 500 bin turist hedefliyor.

Türklerin yüzen tatil köylerine ilgisi artıyor!

Türk turistlerin tatil alışkanlıkları arasında fazla yer almayan gemi turları, 5 yıldızlı otel konforu sunan büyük ve donanımlı gemilerle yapılması dolayısıyla giderek büyük ilgi görüyor.

Gemi turları her sene büyüyor Haberi

Gemi turları her sene büyüyor

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi. Makul ücretlerle seyahat edilebileceği artık biliniyor. Üç öğün yemeğin de gemide olduğu düşünüldüğünde, total hesapta gemi seyahatinde 4-5 ülke görüp daha ucuza bir tatil yapmak söz konusu" dedi.


Türk seyahatseverlerin gemi seyahatine ilgisi katlanarak artıyor. Türkiye'de yakın zamanda yaygınlaşmaya başlayan kruvaziyer turizminde yabancı turistleri Türk limanlarına gösterdiği ilgi de dikkatleri çekiyor.


Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, AA muhabirine son dönemde turizm pastasındaki payını artıran kruvaziyer turizmini anlattı.


"Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" diyen Özkar,  kruvaziyer turizminin geçen yıl, bir önceki yılla kıyasla satışının yüzde 155 artarak...