29 / 06 / 2024

Gemini Metal Otomasyon kimin

Gemini Metal Otomasyon kimin

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 1 milyon 500 bin TL.

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Olur Şube Müdürlüğünde 40 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Çekmeköy, Şile Yolu Üstü Kirazlı Dere Mahallesi'nde açıldı.

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ortaköy'de, Umut Gedik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz'da Acılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.

Metal Gayrimenkul 2 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 2 Eylül 2014 günü genel kurul toplantısı yapacak.

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Yıldırım Caddesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi açıldı!

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Gemini Metal Otomasyon kimin Haberi

Gemini Metal Otomasyon kimin

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mes'ullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Gemini Metal Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Maltepe Mah.Davutpaşa Ç.Hav.Sk Erciyes San.Sit.No:11 A/38...