05 / 05 / 2024

Gemlik 2017 konut projeleri

Gemlik 2017 konut projeleri

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde halen yapımı süren 1400 konuta ek olarak 1600 konut daha yapılacağı bildirildi.

Yerli otomobil üretimi Gemlik’te konut fiyatlarını artıracak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, yerli otomobil üretim tesisinin kurulacağı Gemlik’te gayrimenkul piyasasını değerlendirdi...

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme!

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 394 adet konut bulunuyor.

Gemlik'te kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Bursa Gemlik'te konut açığını büyük ölçüde kapatması ve deprem riski taşıyan yapıların dönüşümü için ilk kazma, yıl sonuna doğru vurulacak.

İşte Kanal İstanbul'un en fazla değerlendirdiği ilçe!

2017 konut fiyatları incelendiğinde ortaya ilginç bir tablo çıktı. Çılgın proje Kanal İstanbul ve 3. havalimanı ile İstanbul'un en fazla değerlenen ilçesi yüzde 50'lik artış ile Arnavutköy oldu.

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Erzurum'da 10 ayda 7 bin konut satıldı!

TÜİK Ekim 2017 Konut Satışı iller dağılımını açıkladı. Erzurum’da Ekim ayında 797, yılın on aylık kesitinde ise 7 bin 86 konut satışı yapıldı. 

Bizimtepe Aydos konut fiyatları 2017!

Bizimtepe Aydos konut fiyatları 2017 güncel bilgisi kapsamında fiyatlar 603 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Emlak Konut Şevketiye'deki arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İstanbul İli Bakırköy İlçesi Şevketiye Mahallesi 1221 Ada 212 Parselin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Florya'daki gayrimenkulün 2017 değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Bakırköy Florya 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO 2017 gelir tablosunu yayınladı!

Emlak Konut GYO  2017 yılı üçüncü döneme ait SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosunu yayınladı. 

Konut projelerinde 2017’nin kazananı farklı fikirler oldu!

Modern şehirleşmenin gereği olarak her geçen yıl sayıları artış gösteren konut projelerinde 2017’nin kazananları “farklı fikirler” sunanlar oldu.

Gemlik 2017 konut projeleri Haberi

Gemlik 2017 konut projeleri

Gemlik Belediye Meclisi, Eylül aynın ikinci toplantısını Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası'nda yaptı. Geçtiğimiz hafta sonunda 4.etapta 338 konutun temelini atan Gemlik Belediyesi, halen yapımı devam eden 1400 konuta ilave olarak 1600 konut daha yapacak.


Belediye Meclisinde Cihatlı Konutları ile alakalı konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ‘’İlk beş bloktan dört tanesi bitti. İşçiliğini de en iyi şekilde yaptırıyoruz. Okul ile alakalı çalışmalarımız var. Ya yatırım planlarına aldıracağız okulu, ya da biz yapacağız. Şimdi de sağlık ocağı yapımı başlayacak. Toplu konutlarda yaşam kalitesini artırırsak, vatandaşlarımız buraları tercih edecektir’’ dedi.


Mecliste diğer bir dikkat çeken konu ise, yeni toplu konut alanı oldu. Yeni toplu konut alanı, Cihatlı’nın doğusunda bulunuyor. Mecliste plan sunum eşliğinde gösterilirken, yeni alanla alakalı bilgilendirme de yapıldı....