02 / 05 / 2024

Gemlik Belediye Meclisindeki konular

Gemlik Belediye Meclisindeki konular

Gemlik Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Gündemin ilk 10 maddesi açıklandı...

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

O ilde 8 adet konut ile 16 adet iş yeri 312 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ev ve iş yeri arayanlar dikkat! 

Bursa ili Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Cihatlı Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yeri ile 16 adet konut satılıyor. İşte ayrıntılar...

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Gemlik'te kentsel dönüşümde 5 kat izni!

Gemlik Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumunda binaların dönüşümünde 5 kata izin verilmesi kararı verildi. 

Gemlik'in toplu konut projesinin ilk etabı tamamlandı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından devletten yalnızca arsa tahsisi alarak kendi öz kaynaklarıyla başlattığı Toplu Konut Projesinin ilk etabı tamamladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projede gelinen son durumu anlattı.

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından ilçede kamulaştırılan binalar yıkılıyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gemlik projeleri masaya yatırıldı!

Gemlik’te muhtarlarla buluşarak görüş ve taleplerini dinleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede yapılan, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gemlik'te 1.400 daireye 17 bin talep geldi!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm kapsamında bin 400 konuta 17 bin talep geldiğini açıkladı ve "Türkiye’de ilk defa deprem olmadan önce devletimiz önlem almış oluyor" dedi.

Gemlik Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te bulunan ve restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan Balık Pazarı Hamamı’nda incelemeler yaptı. Başkan Aktaş, mekanın, ‘kültür merkezi’ olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

Gemlik taşınmayacak, yerinde dönüşecek!

Deprem tehlikesi sebebiyle taşınacağı açıklanan Gemlik ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in taşınmayacağını yerinde dönüşeceğini söyledi.

Gemlik Belediye Meclisindeki konular Haberi

Gemlik Belediye Meclisindeki konular

Gündemin ilk maddesi Demirsubaşı Mahallesi 218 ada, 1 parsel numaralı taşınmaz planda yolda kaldığından, kamulaştırma programına alınması ile alakalı rapor, oybirliği ile kabul edildi. 


2.madde; Plan Bütçe Komisyonu'nun, İlçemiz Halitpaşa Mahallesi 314 ada, 1-11-12 parsel numaralı taşınmazlar planda yolda kaldığından, kamulaştırma programına alınması ile ilgili raporuydu, rapor oybirliği ile kabul edildi. 


3.madde; Plan Bütçe Komisyonu'nun, Sermayesinin tamamı Gemlik Belediyesi'ne ait olan GEMTAŞ Gemlik İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. A.Ş. için 1.000.000,00 TL. Sermaye aktarımı yapılması ile ilgili 04.03.2016 tarihli raporuydu. Konu ile alakalı söz alan MHP Grup Sözcüsü Osman Doğan, "söz konusu şirketi bakanlığın engelinden dolayı devir şeklinde almıştı. Şirketin konut işlerini yapamayacağı önceden öngörülmeliydi. Hem yapamayacaksa, neden 1 Milyon TL vereceğiz" dedi. Ahmet Avcı; "İşi şu an yapamıyoruz ama doğrudan...