07 / 05 / 2024

gemlik belediyesi Demirsubaşı Mahallesi satılık avm

gemlik belediyesi Demirsubaşı Mahallesi satılık avm

Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından Demirsubaşı Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezinin satışı 23 milyon TL'ye kapalı teklif usulü ile 24 Mart 2015 tarihinde ihale edilecek.

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi ilçede bulunan ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak, çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ Gemlik konutlarının kurası çekildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Gemlik’te yapımı süren 224 konut ve 12 dükkân inşaatı tamamlanma aşamasına gelirken, hak sahiplerinin daireleri kura çekilerek sahipleri belirlendi...

TOKİ Gemlik'te heyelan mağdurlarına dairelerini verdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Gemlik’te yaptırılan 224 konut ve 12 dükkan inşaatı tamamlanmaya yakınken, hak sahiplerinin daireleri de kura ile belirlendi...

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

gemlik belediyesi Demirsubaşı Mahallesi satılık avm Haberi

gemlik belediyesi Demirsubaşı Mahallesi satılık avm

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Gemlik Belediye Başkanlığından:


1 - Gemlik Belediyesine ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen Alışveriş Merkezi (AVM) 2886 sayılı D.İ.K.'nun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır. Bağımsız bölümlerin tamamı için teklif alınacaktır. İhale 24/03/2015 Salı günü saat 10:00'da Hamidiye Mahallesi, Irmak Sokak, Sosyal Yaşam Merkezi Binası No: 138 Gemlik adresindeki Gemlik Belediye Başkanlığı binasında Encümen Salonunda Encümen tarafından yapılacaktır.


1 No'lu Taşınmazın:


Mahalle/Sk.: Demirsubaşı Mahallesi

Ada: 948

Parsel: 2

Metrekare: 2808,6 metrekare

Tahmini Bedel: 23.000.000 TL

Geçici Teminat: 690.000 TL


2 - İhaleye katılacaklardan aşağıdaki belgeler istenecektir;

a) Teklif Mektubu (Şartname eklerinde örneği mevcut)

b) Taşınmazmal satış şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

c) Geçici teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu

d) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı sureti (Nüfus Müdürlüğünden)

e) Gerçek kişiler...