06 / 05 / 2024

Gemlik Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Gemlik Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin deprem riskine karşı yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini söyledi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Gemlik Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Gemlik Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Mahallelere yönelik yennde inceleme gezilerini Kumla ile devam ettiren Beledrye Başkanı Refik Yılmaz, Kalkın taleplerini görmezden gelerek siyaset yapanlann tabela partisi olmaktan öteye gidemeyeceğini kaydetti. 



Yılmaz, "Cihatlı Mahallesi mevkiinden Kumla ve Karacaali sırtlarına, Haydariye çevresine kadar olan, zeytin vasfını yitirmiş, ormanlaşmış, bakımsız arazilerin imara açılmasını istiyoruz. Gemlik'ln dört büyük mahallesinin yanı sıra Kumla bölgesi de alüvyon balçık arazı üzerine inşa edilmiş. Bizim için en değerli variık insandır. Gemlik'te 50-60 bin insanın hayatı risk altındayken, halka rağmen siyaset yapamayız' dedi Kumla muhtarları Kemal Karadeniz ve Abdullah Satı'nın da katıldığı kahvehane ziyaretlerinde vatandaşa deprem riski, kentsel dönüşüm, Kumla'ya yönelik hizmet ve yatırımların yanı sıra imar planlan hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, insanı da zeytin ağacını da koruyacaklannı, ancak en...