28 / 04 / 2024

gemlik belediyesi projeleri

gemlik belediyesi projeleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik muhtarlarıyla bir araya geldiği bilgilendirme toplantısında, Gemlik’ in Büyükşehir Belediyesi’ nin gücünü artık daha da fazla yaşayacağını söyledi...

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi ilçede bulunan ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak, çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

gemlik belediyesi projeleri Haberi

gemlik belediyesi projeleri


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik muhtarlarıyla bir araya geldiği bilgilendirme toplantısında, Gemlik’in Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü artık daha da fazla yaşayacağını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Muhtarlar Derneği ve Gemlik Muhtarlar Derneği katkılarıyla düzenlenen Gemlikli muhtarlar buluşması, Atatepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlikli köy ve mahalle muhtarlarına Büyükşehir yasası ve ‘bütünşehir’ uygulamasının sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verdi. Her zaman, kentin her köşesine en güzel hizmeti ulaştırmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Altepe, "Bursa’ya hizmet etmek bir onurdur. Büyükşehir, hizmet vermek için geliyor. Büyükşehir’in gücünü Gemlik de daha fazla hissedecek ve yaşayacak." dedi.


Bursa’nın kırsalda da örnek olacağını ve halkın kazanacağını anlatan Başkan Altepe, Türkiye’de artık taşların yerine oturduğunu belirterek, "Dünyadaki pek çok ülkede çok sıkıntı var. Türkiye’de ise...