07 / 07 / 2024

Gemlik Çarşı meydanı son hali

Gemlik Çarşı meydanı son hali

Gemlik Çarşı meydanında 3 yıl süren hukuk mücadelesinde kazan Gemlik Belediyesi oldu. Dere kenarında bulunan bina belediye ekiplerince yıkılarak çarşı meydanı düzenlemesine başlandı...

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı içerisinde yer alan 39 adet taşınmazın toplam bedeli 31 milyon 675 bin TL olarak belirlenirken  KDV dahil 37 milyon 376 bin 500 TL değer takdir edildi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı kira değerleme raporunda gayrimenkullerin KDV hariç aylık pazar kira değeri 163 bin 530 TL, KDV dahil 192 bin 965,40 TL olarak belirlendi. 

Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafından kamulaştırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Haşimiye Meydanı’nda yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nın kamulaştırılması nedeniyle esnafın sıkıntı yaşadığını dile getirdi. 

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki 5 ofis 310 milyon TL'ye satıldı!

İş GYO'nun Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin hali hazırda kiracı olduğu Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 bağımsız bölümün toplam 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye satılmasına karar verildi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki dükkanlarını kiraya veriyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Meydan Çarşı'da 331 metrekarelik alanı Bayek Ağız ve Diş Sağlığı'na, 110 metrekarelik alanı ise Paşabahçe'ye kiraya verdi...

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Sakarya Demokrasi Meydanı 1. Etap'ın ihalesi 2 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı 1. Etap yenileme çalışmaları için 2 Mayıs Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.

İzmir Balıkçılar Meydanı zamanında tamamlanamayacak!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alana yapılan meydanın inşaatı zamanında bitmeyecek.

Gemlik Çarşı meydanı son hali Haberi

Gemlik Çarşı meydanı son hali

Gemlik Çarşı meydanında 3 yıl süren hukuk mücadelesinde kazan Gemlik Belediyesi oldu. Dere kenarında bulunan bina belediye ekiplerince yıkılarak çarşı meydanı düzenlemesine başlandı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, yıkımın başladığı sırada bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yılmaz, "Uzun süredir devam eden hukuki bir süreç vardı. mahkeme belediyemiz lehine karar verdi. bizde yıllar öncesinden başlattığımız düzenleme çalışmasında yeni bir ivme kazanmış olduk. bu binanın yıkımı ile birlikte çevre düzenlemesine de hız vererek, dere boyuna doğru trafik akışı vereceğiz. bu düzenleme ile çarşı meydanında ki trafik sıkışıklığının da biraz daha rahatlamasına imkan sağlayacağız. ilerleyen günlerde de diğer binaların yıkımı ile birlikte Gemlik hak ettiği meydanına adım adım kavuşacak"...