05 / 05 / 2024

Gemlik Cihatlı kentsel dönüşüm açıklaması

Gemlik Cihatlı kentsel dönüşüm açıklaması

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Gemlik Cihatlı kura sonucu 26 Eylül 2020!

Gemlik Cihatlı kura sonucu 26 Eylül 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gemlik Cihatlı kura sonucu 26 Eylül 2020 ve TOKİ Gemlik kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020!

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020 ve TOKİ Gemlik kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Bursa Gemlik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik Cihatlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik Cihatlı projesi için başvuru dönemi başladı.

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Mehmet Uğur Sertaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik'teki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı...

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Gemlik Cihatlı kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Gemlik Cihatlı kentsel dönüşüm açıklaması

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.


Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk proje hakkında ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projesi tamamlanmak üzere olan bu toplu konut projesinin ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi. Nisanmayıs ayları gibi temelinin atılabileceğini vurgulayan Yılmaz, toplu konut için ilçede 16 binin üzerinde bir talep geldiğini hatırlattı. 


Proje hakkında ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerinden görüş isteyen Yılmaz, "Belediyeye başvuran 16 binin üzerindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, kentsel dönüşümü alanlarını hep birlikte planlayalım" dedi.


Bursa Hakimiyet


Haber Bursa Kent Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı. Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk proje hakkında ilçe...