30 / 04 / 2024

gemlik cihatlı köyü imar durumu

gemlik cihatlı köyü imar durumu

Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin revizyon 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Gemlik Cihatlı Köyü imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, “Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı' askıya çıktı...

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Gemlik'te 600 yıllık mahallelere imar izni verilemiyor!

Gemlik'in Büyükkumla, Narlı ve Karacaali mahallelerine 1990'da çıkan Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Evlerinde oluşan hasarları bile onaramayan ev sahipleri, imar izni olmadığı için altyapı çalışmalarının aksadığını ve doğalgaz kullanamadıklarını belirtti...

Gemlik Cihatlı'da 970 konutluk proje için çalışmalar başladı!

Gemlik Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik Belediyesi'ne devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Gemlik Balık Pazarı Hamamı'nın restorasyonu başladı!

Gemlik'te 500 yıllık Balık Pazarı Hamamı'nın restorasyon çalışmaları başladı. İlk harç koyma ile başlayan restorasyon törenine katılan Başkan Altepe, Bursa'da el atılmadık tarihi eser kalmayacağını söyledi.

Gemlik Belediyesi kırsal mahallelere meydan yapıyor!

Gemlik Belediyesi kırsal mahallelere meydan yapıyor. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle statüsüne köylerde yatırımlara devam ettiklerini söyledi.

Gemlik'te kırsal mahallelere gençlik merkezi yapılıyor!

Gemlik Belediyesi, kırsal mahallelere gençlik merkezleri yapıyor. Kurtul ve Engürücük mahallelerinde açılan gençlik merkezleri, Umurbey'den sonra Cihatlı'da da hizmete girdi.

Gemlik Cihatlı Köyü imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, “Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı' askıya çıktı...

Gemlik Balık Pazarı yenilenerek otantik bir yapıya sahip olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çelik kontrüksiyonlu soğuk ve düzensiz yapısıyla yıllardan beri rahatsızlık oluşturan Gemlik Balık Pazarı’nın rehabilite edilmesi için düğmeye bastı. Yeni hali otantik yapıda olacak.

Güney Marmara kıyılarında herhangi bir kirliliğe rastlanmadı!

AA muhabirinin edindiğ ibilgiye göre Mudanya, Karacabey ve Gemlik ilçelerinin Marmara Denizi'ne olan kıyıları ile İznik Gölü sahillerindeki plaj ve kamplarda, ağustos ayı ölçümlerinde herhangi bir kirliliğe rastlanmadı.

Bursa Gemlik Umurbey Köyü'nde 4.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gemlik İcra Müdürlüğü,Gemlik Umurbey Köyündeki arsayı 4 milyon 400 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış, 25 Haziran Pazartesi günü 15:00-15:10 arası gerçekleşecek

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

gemlik cihatlı köyü imar durumu Haberi

gemlik cihatlı köyü imar durumu


Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, “Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin revizyon 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı”  10 Haziran 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı. Onaylanan imar planı dün askıya çıkarıldı. İmar planı değişikliği 30 gün boyunca askıda kalacak.



1/1000 Uygulama İmar Planı İçin Tıklayınız


1/5000 Nazım İmar Planı İçin...