06 / 05 / 2024

gemlik cumhuriyet ilkokulu ne zaman bitecek

gemlik cumhuriyet ilkokulu ne zaman bitecek

Yapımına Bursa İl Özel İdaresi tarafından 21 Eylül 2013 tarihinde başlanan Gemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulu' nun 2014 - 2015 eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceği bildirildi...

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi mecliste!

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gemlik'te 3.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Orhaniye Cumhuriyet Mahallesi, Manastır Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul, 3 milyon 799 bin 816 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. Gemlik Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanında yapılan sağlık merkezi bir yıl içinde açılacak.

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Muratlı ilçesinde hayata geçirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Mersin Cumhuriyet İlkokulu restore edilecek!

1923 yılında inşa edilmiş olan 'Taş Mektep' olarak bilinen Cumhuriyet İlkokulu Mersin Mezitli Belediyesi tarafından yenilenecek. Binanın 29 Ekim'de müze olarak açılışı gerçekleşecek.

Kastamonu Cide Cumhuriyet İlkokulu'nun ihalesi 14 Mart'ta!

Cide’deki tarihi Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yenisinin yapılabilmesi için ihaleye çıkılacak. Kastamonu İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yapılacak ihalen 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Didim Cumhuriyet İlkokulu kaderine terk edildi!

Didim'in ilk yerleşim bölgesi olan Eskiköy'de bulunan ve geçen yıl boşaltılan 87 yıllık Cumhuriyet İlkokulu binası, sahip çıkılmayınca alkol, tiner ve uyuşturucu bağımlılarının yuvası oldu.

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

Darende Cumhuriyet İlkokulu kent müzesi olarak hizmet verecek!

Eser, restorasyon çalışmaları tamamlandığında Cumhuriyet´ten Geleceğe Darende Kent Müzesi olarak hizmet verecek tarihi Cumhuriyet İlkokulu´nda incelemelerde bulundu.

Ağrı Cumhuriyet İlkokulu'nun temeli atıldı!

Ağrı’da 12 derslikli Cumhuriyet İlkokulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Vali Musa Işın, törende yaptığı konuşmada, insanlığın geleceğinin eğitim üzerine inşa edildiğini söyledi.

İzmir Cumhuriyet Müzesi'nin duvarı çöktü!

İzmir’in Konak ilçesindeki Cumhuriyet Müzesi’nin bahçe duvarı, Anıtlar Kurulu’ndan izin beklendiği gerekçesiyle onarılmayınca yağışların ardından öndeki binanın çatısına devrildi. Şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

İzmir Cumhuriyet Bulvarı'nda oteller artıyor!

Gaziemir'de hizmete girecek yeni fuar alanı ve artan etkinliklerle otel sayısı giderek artıyor. İzmir'e kısa süreli gelenlerin en çok tercih ettiği şehir otelleri özellikle Cumhuriyet Bulvarı'nda arttı.

Gemlik'teki Borusan Ortaokulu inşaatı durduruldu!

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

gemlik cumhuriyet ilkokulu ne zaman bitecek Haberi

gemlik cumhuriyet ilkokulu ne zaman bitecek


Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu inşaatı bütün hızıyla sürüyor.


Yapımına Bursa İl Özel İdaresi tarafından 21 Eylül 2013 tarihinde başlanan Gemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulu inşaatında YİKOB Başkanı Vali Yardımcısı Bilal Çelik, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ercan Barutçuoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen incelemelerde bulundu.


Bursa Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Bilal Çelik, "Gemlik Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan okulumuz ihtiyaca cevap veremiyordu. Yeni bir okulun yapımı kaçınılmaz hale gelmişti. İl Özel İdaresi döneminde programa aldığımız yeni okulun eylül ayında inşaatına başlandı. Bu gün itibariyle kaba işçiliği tamamlanmış, çatı inşaası bitmiş durumda. Geriye sadece ince imalatı kaldı. Mahallemizdeki öğrenci sayısının çokluğu sebebiyle okulumuz 32 derslikli olacak. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 500 bin liradır. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında...