03 / 05 / 2024

Gemlik Körfezine 55 milyonluk yatırım

Gemlik Körfezine 55 milyonluk yatırım

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Gemlik Körfezi'ndeki atık suları arıtma tesislerine taşıyacak yaklaşık 55 milyon TL değerinde kolektör üniteleri yapım anlaşmasını; Altınbaş, Kanık ve Mufa inşaat şirketleri ile imzaladı.

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

Deprem uzmanından Marmara depremi uyarısı! Türkiye'deki depremler domino taşı gibi sıra sıra gidiyor!

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen depremin Marmara fay hattını rahatlatmadığını belirterek, Türkiye'deki depremlerin domino taşı gibi sıra sıra gittiğini açıkladı.

Prof. Dr. Ahmet Serbes uyardı: Erken uyarı sistemi bir deprem tahmini değildir!

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki iki deprem öncesi bazı cep telefonlarına deprem olacağı yönünde uyarı mesajı gitti. Telefonlara giden erken uyarı mesajıyla ilgili Prof. Dr. Ahmet Serbes, bu uygulamanın bir deprem tahmini olmadığını söyledi. 

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Deprem sonrası Küçükçekmece'deki bina için kırmızı alarm! Hasar ihbarı üzerine bina incelemeye alındı!

Bugün Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedilirken, Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın hasarlı olduğunda dair gelen ihbar üzerine inceleme başlatıldı. 

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Marmara Denizi'nde 3 dakika arayla 2 deprem! Bakan Yerlikaya'dan son dakika deprem açıklaması!

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 3 dakika arayla 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlere ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Asgari ücrete yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığını yapacağı Asgari Ücret Komisyonu'nun ilk toplantısı için sorgulamalar başladı. Yeni asgari ücretin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Bu kapsamda, olası yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı.

Gemlik Körfezine 55 milyonluk yatırım Haberi

Gemlik Körfezine 55 milyonluk yatırım

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Gemlik Körfezi'ni yaklaşık 55 milyon TL'lik yatırımla atık sulardan arındıracak dev projeye imza attı. 


Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Gemlik Körfezi'ndeki atık suları arıtma tesislerine taşıyacak kolektör üniteleri yapım anlaşmasını; Altınbaş, Kanık ve Mufa inşaat şirketleri ile imzaladı. Mudanya, Güzelyalı, Gemlik, Altıntaş, Kurşunlu, Kiiçükkumla, Büyiikkumla, Alaattinbey, Kırcaali'nin de yer aldığı Marmara Denizi'nin güneydoğu kıyılarındaki yerleşim alanlarının tamamını içine alan projenin hayata geçmesiyle Gemlik Körfezi yeniden hayat bulacak. Kolektörlerde toplanacak atık suların Gemlik, Kurşunlu, Mudanya'da yapılacak arıtma tesislerine taşınacağını belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, projenin 54 milyon 49 bin TL'lik yatırım büyüklüğüne sahip olduğunu vurguladı. 


TURİZM POTANSİYELİ


 Kolektör inşaatlarının 2 yıllık süreçte tamamlanacağını ifade eden Çetinavcı, "Proje hayata geçtiğinde, Gemlik Körfezi'ndeki atık sulardan kaynaklanan kirlilik de...