06 / 05 / 2024

Gemlik Kumla kentsel dönüşümü

Gemlik Kumla kentsel dönüşümü

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin deprem riskine karşı yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini söyledi.

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Mehmet Uğur Sertaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik'teki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı...

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Gemlik'te kentsel dönüşümde 5 kat izni!

Gemlik Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumunda binaların dönüşümünde 5 kata izin verilmesi kararı verildi. 

Gemlik'te imar ve kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Gemlik'te gündemden düşmeyen dönüşüm ve îmar durumları ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Zafer Işık, ''Gemlik'te sonuca ulaşmak üzere olduğumuz kuzey imar planları konusunda bütçe görüşmelerinin ardından önemli adımlar atacak, meseleyi çözeceğiz'' diye konuştu.

Gemlik'te kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Bursa Gemlik'te konut açığını büyük ölçüde kapatması ve deprem riski taşıyan yapıların dönüşümü için ilk kazma, yıl sonuna doğru vurulacak.

Gemlik'te 1.400 daireye 17 bin talep geldi!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm kapsamında bin 400 konuta 17 bin talep geldiğini açıkladı ve "Türkiye’de ilk defa deprem olmadan önce devletimiz önlem almış oluyor" dedi.

Gemlik'te dönüşüm belirsizliği!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde hayat adeta durdu. Konut alım-satımlarında düşüşün yaşandığı bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği yaşanıyor. Gemlik Belediyesi KHK ile çıkan kararın bir taşınma değil ‘kentsel dönüşüm’ olduğunu anlatmaya çalışıyor.

Gemlik'te konutlar maliyetine takas edilecek!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüme ilişkin, yerleşim yeri olan makilik alanlara sağlam ve deniz manzaralı konutlar yapılarak, isteyen vatandaşımızla maliyetine takas edileceğini açıkladı. 

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 230 konut!

TOKİ tarafından Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne bağlı Cihatlı Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 230 konut yapılması planlanıyor..

TOKİ Bursa Gemlik 224 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gemlik İlçesi Cihatlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Gemlik Kumla kentsel dönüşümü Haberi

Gemlik Kumla kentsel dönüşümü

Mahallelere yönelik yennde inceleme gezilerini Kumla ile devam ettiren Beledrye Başkanı Refik Yılmaz, Kalkın taleplerini görmezden gelerek siyaset yapanlann tabela partisi olmaktan öteye gidemeyeceğini kaydetti. 



Yılmaz, "Cihatlı Mahallesi mevkiinden Kumla ve Karacaali sırtlarına, Haydariye çevresine kadar olan, zeytin vasfını yitirmiş, ormanlaşmış, bakımsız arazilerin imara açılmasını istiyoruz. Gemlik'ln dört büyük mahallesinin yanı sıra Kumla bölgesi de alüvyon balçık arazı üzerine inşa edilmiş. Bizim için en değerli variık insandır. Gemlik'te 50-60 bin insanın hayatı risk altındayken, halka rağmen siyaset yapamayız' dedi Kumla muhtarları Kemal Karadeniz ve Abdullah Satı'nın da katıldığı kahvehane ziyaretlerinde vatandaşa deprem riski, kentsel dönüşüm, Kumla'ya yönelik hizmet ve yatırımların yanı sıra imar planlan hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, insanı da zeytin ağacını da koruyacaklannı, ancak en...